persbericht

26 / 03 / 2020

terug naar press room

Combineer boodschappen doen met een stevige wandeling

Regatta Stamford backpack 20L, de compacte rugzak met ergonomische schouderbanden

De Stamford Backpack van Regatta is sterk en compact. Ideaal om boodschappen mee te gaan doen. Te voet welteverstaan. Ga wat vaker wandelen, dan blijf je lekker in beweging en fit. Dankzij de laptop pocket is het ook een perfecte rugzak om mee naar je werk te nemen. Het sterke, gerecyclede polyester maakt dat de rugzak goed tegen een stootje kan. 

De ergonomische schouderbanden zijn gepolsterd zodat de druk op je schouders mooi verdeeld wordt. De rugzak is praktisch ingedeeld met een groot vak, een laptop-vak en een veiligheidsvak met sleutelhanger. Achterop de rugzak vind je nog een groot vak voor spullen die snel bij de hand wilt hebben. Met het handvat is hij ook als tas te dragen. De tas is verkrijgbaar in een 20 en 25 liter versie.

Informatie
De Regatta Stamford Backpack 20L is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in de kleuren oker, oranje en blauw. Consumentenadviesprijs € 50. Ga voor meer informatie naar www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.