persbericht

30 / 01 / 2023

terug naar press room

Bloeiende bloemenpracht elk seizoen bij je thuisgebracht

The Plant Box, de balkonbak vol bloemen die met bloemenkennis en creativiteit wordt samengesteld

Groene vingers of niet, bij The Plant Box regel je eenvoudig de mooiste kant-en-klare bloemencreaties voor balkon en tuin. De balkonbak wordt met bloemenkennis en creativiteit als een boeket samengesteld. En hij wordt ook nog eens thuisgebracht. Er zijn kleurrijke voorjaarscreaties met tulpen, narcissen, ranonkels, blauwe druifjes en nog veel meer vroegbloeiers.

De plantenbak wordt geheel gevuld afgeleverd met bloeiende bloemen, aarde en voeding. Heb je eenmaal een Plant Box, dan kun je deze ieder seizoen weer vullen met een nieuwe creatie. Die wordt op een plantenbaal, die precies in de bak past, thuis afgeleverd. Uitgebloeide plantenbaal eruit, nieuwe bloemenpracht erin. Je kunt kiezen uit 30 verschillende creaties. Zo word je een echte balkonista.

Moeder Aarde en Blossom Magic
Elke Plant Box wordt geleverd met Moeder Aarde en Bloesem Magie. Moeder Aarde is organische grond verrijkt met voedselrijke zwarte aarde. Er wordt geen turf gebruikt want veengebieden behoren tot de beste klimaatbeschermers op aarde, omdat zij enorme hoeveelheden CO2 opslaan. De slof waar de bloemen in staan is bedekt met schapenwol. Dit heeft niet alleen een onkruidwerende werking, maar zorgt ook voor natuurlijke en langdurige bemesting.

Blossom Magic is supervoeding voor planten en wordt verkregen als fermentatieproduct van micro-organismen. Het versterkt op natuurlijke wijze de wortels en geeft langdurig energie. De bodem van de plantenbak heeft een ingebouwde drainagestrook, waardoor planten niet kunnen verdrinken en dus niet gaan rotten.

Plant Lover Club
The Plant Box werkt met vijf seizoenen: lente, vroege zomer, hoogzomer, herfst en winter. Wil je het hele jaar door een balkon vol bloemen dan kan je lid worden van de Plant Lover Club. Met een jaarabonnement heb je voor een vast bedrag per maand altijd verse bloemen om je heen. Ook leuk als cadeau. Meer informatie vind je op www.theplantbox.com. 

The Plant Box is MADE IN GERMANY dus oerdegelijk, weerbestendig en duurzaam. De plantenbakken hebben een tijdloos ontwerp en blijven altijd mooi. Het materiaal van The Plant Box is gemaakt van 100 procent gerecyclede plantaardige oliën. De universele houders van de plantenbak passen overal en zorgen voor een veilige ophanging aan elk balkon. Het formaat van The Plant Box is 75 x 18,8 x 18,8 cm.

Informatie
Je kunt The Plant Box los bestellen vanaf € 85. Een jaarabonnement op The Plant Box met vijf keer per jaar verse bloemen op balkon, is verkrijgbaar vanaf € 299. Meer informatie vind je op www.theplantbox.com.

Over The Plant Box
The Plant Box levert Nederlandse bloemen! Het is een initiatief van twee Duitse jonge vrouwen, Anne Baltes-Schlüter en Alice Sare Özserin, die voor ogen hebben om de wereld groener en kleurrijker te maken. Met meer natuur in de stad, om te beginnen bij je eigen huis of appartement. En meer habitat voor vogels en insecten en meer bloemen om je heen om iedere dag van te genieten.

De Berlijnse start-up The Plant Box levert aan balkonliefhebbers in Duitsland, Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Kant-en-klare, bloeiende en fantasierijke plantencreaties, inclusief een 100% gerecyclede plantenbak en een universele balkonhouder.