persbericht

21 / 03 / 2024

terug naar press room

Betoverende wasparfum Ylang Ylang

Wasgeluk komt met een nieuwe geur in de Wasparfum Intenslijn

De nieuwe geur Ylang Ylang uit de Intenslijn van Wasgeluk is betoverd heerlijk. Een opwindende geur vol houtachtige, frisse en bloemige tonen. Lotus en Katoenbloem vermengen zich met Ylang Ylang voor een magisch effect. Je voegt de wasparfum toe aan je was en alles ruikt heerlijk fris. Informatie www.wasgeluk.nl.

De nieuwe geur is opgebouwd uit de hoofdnoten Gember, Magnolia, Katoenbloem en hartnoten van Ylang Ylang, Lotusbloem en Lelietje van Dalen. Tonen van Watermuskus en Bamboehout maken de uitgebalanceerde geur helemaal af. Intens, rustgevend en bekoorlijk. Zo maak je van elke wasbeurt een betoverende ervaring.

Essentiële olie van bloemen van de Ylang Ylang-boom
Wasparfum van Wasgeluk gebruik je voor kleding en bad- en beddengoed. Je voegt slechts 5 tot 10 ml geconcentreerd wasparfum toe aan de was voor een langdurige geurbeleving. Zo doe je extra lang met elke flacon.

Wasgeluk Wasparfum wordt geproduceerd op basis van essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten. Het is vegan en niet getest op dieren. De flacons zijn 100% bio-based, 100% recyclebaar en bevatten geen micro-plastics. De essentiële olie van Ylang Ylang wordt gewonnen uit de bloemen van de Ylang Ylang-boom.

Informatie
Wasparfum Ylang Ylang is verkrijgbaar bij drogisterijen, nagelstudio’s, kapsalons en modezaken en via www.wasgeluk.nl. Consumentenadviesprijs flacon 250 ml € 16,95.

Over Wasgeluk
Wasgeluk is opgericht door Marike Wittebol en Marije Verhoef en uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat zich richt op parfums voor bad- en beddengoed, kleding en interieur. Het assortiment bestaat uit wasparfums, wasstrips, kussensprays, homesprays, geurstokjes en diffusers. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 900 drogisterijen, nagelstudio’s en kapsalons in Nederland, België en Duitsland. Informatie: www.wasgeluk.nl.