persbericht

11 / 03 / 2024

terug naar press room

Bespaar liters kraanwater met een regenton van Capi

Een watervriendelijke tuin is goed voor je planten, het milieu en je portemonnee

Snikhete, droge zomers en natte winters, dat is de nieuwe realiteit door het veranderende klimaat. Vang daarom zelf zoveel mogelijk regenwater op om het groen in je tuin te besproeien. De design-regentonnen van Capi zijn daarvoor ideaal. Ze zijn licht van gewicht en voor iedere tuin is er een passend formaat. Voor meer informatie: www.capi-europe.com. 

Regenwater is goed voor je planten, het milieu en je portemonnee. Niet alleen je tuin is er goed mee: met regenwater kun je ook perfect ramen en je auto wassen, zonder kalkstrepen. Door regenwater op te vangen bespaar je niet alleen geld, maar minimaliseer je ook de druk op de lokale watervoorziening.

Plantenbak boven op de regenton
Je sluit regentonnen van Capi makkelijk aan op een regenpijp en tuinslang. Het kraantje zit op de juiste hoogte om er een emmer of gieter onder te plaatsen. Het ingebouwde bladfilter zorgt ervoor dat hij niet verstopt raakt door vallende bladeren. Boven op de regenton vind je een geïntegreerde plantenbak, voor extra groen in je tuin.

Of je nu een kleine tuin of grotere buitenruimte hebt, voor elke behoefte is er een regenton. Ze zijn verkrijgbaar in varianten van 130L tot 400L, in meerdere designs en 2 esthetische texturen: Rib en Groove.

De regentonnen zijn erg stevig en weersbestendig en hebben daarom een levenslange garantie. Ook zijn ze 100% recyclebaar. Nog een pluspunt: de Capi regentonnen matchen qua kleur en structuur mooi met de potten van het merk, waardoor je mooie sets kunt maken.

Informatie
Ga voor meer informatie naar www.capi-europe.com. Capi Regentonnen zijn verkrijgbaar bij tuincentra en webshops vanaf € 349.

Capi Europe – Grow a greener life
Het verhaal over Capi-Europe begint in 1997. De afgelopen 25 jaar hebben de potten en plantenbakken van dit Brabantse bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels staat Capi bekend om haar smaakvolle lichtgewicht potten- en plantenbakkencollectie, met als hoogtepunt de volledig in Nederland geproduceerde Made in Holland-collectie. De productie in Nederland is volledig CO2 neutraal. 

Grow a greener life is inmiddels meer dan een bedrijfsmissie. Het staat voor een way of life waarbij we onze eigen troep opruimen, zorgen voor de aarde en een schonere planeet achterlaten voor onze kinderen. En omdat duurzaam ook mooi mag zijn, is ieder Capi-product een aanwinst voor je tuin en interieur.