persbericht

04 / 04 / 2023

terug naar press room

Bescherm je ogen, draag een veiligheidsbril

Nieuw: Carhartt Braswell Half Frame Ratcheting Temple Safety Glasses

Carhartt heeft een hele collectie veiligheidsbrillen voor allerlei toepassingen. Nieuw is veiligheidsbril Braswell, ideaal om te dragen op de bouwplaats of als je aan het klussen bent. Hij zorgt voor lichtgewicht bescherming van je ogen tegen zonlicht, stof en opspattend materiaal.

De ergonomische bril met anti-condens glazen draagt erg prettig dankzij de zachte, non-slip kunststof poten. Dankzij de ratcheting temples sluit de bril goed aan op je hoofd. Het stevige montuur heeft een verstelbaar rubberen neusstuk voor comfort van ′s morgens vroeg tot ′s avonds laat.

Je kunt kiezen uit drie uitvoeringen met glaskleuren in Bronze, Clear of Grey, die passen bij de hoeveelheid licht op de locatie. De zachte kleuren zijn ook erg prettig om auto te rijden. De glazen voldoen aan de ANSI Z87.1 norm en CE EN 166-certificering.

Informatie
De Carhartt Braswell veiligheidsbril is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 21,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.