persbericht

08 / 03 / 2023

terug naar press room

Beresterke bodywarmer

Warme werkkleding: Carhartt Rain Defender® Relaxed Fit Lightweight Insulated Vest

De nieuwe Carhartt Rain Defender Lightweight Bodywarmer heeft een buitenlaag van stevig CORDURA®-materiaal. Hij is afgewerkt met driedubbel gestikte hoofdnaden en is daardoor beresterk en onverslijtbaar. Je draagt hem op frisse dagen, maar wordt het ijskoud dan is het ook een uitstekende laag onder een stevige jas. Zo blijf je warm, wat voor werk je ook doet.

De bodywarmer is superlicht van gewicht en gevoerd met soepel nylon voor veel warmte. Dankzij het ontwerp wordtwater in druppels afgevoerd: zo blijf je droog in lichte regen. De toegepaste Wind Fighter® technologie en de aansluitende hals beschermen je optimaal tegen wind.

Veel handige zakken
De Relaxed Fit pasvorm geeft je veel bewegingsvrijheid. Verder is de bodywarmer voorzien van handige zakken: een borstzakje links met ritssluiting, twee lage zakken aan de voorkant met verborgen drukknoopsluiting en twee binnenzakken: een met ritssluiting en een met klittenbandsluiting. Erg praktisch allemaal.

Informatie
Carhartt Rain Defender® Relaxed Fit Lightweight Insulated Vest is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs vanaf € 84,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.