persbericht

17 / 12 / 2023

terug naar press room

Beauty van een bloempot

Nieuw: Capi Bloempot ‘Made with’ Metallic Koper, gemaakt met medisch afval

Capi komt met een prachtige eyecatcher voor in huis, bloempot ‘Made with’ in koperkleur. Een beauty van een bloempot gemaakt van 99% gerecycled materiaal: medisch afval. Dankzij het tijdloze Groove design is de bloempot voor altijd mooi. Met ook nog eens levenslange garantie. Extra duurzaam dus. 

‘Made with’ bloempotten zijn 100% waterdicht en daardoor uitstekend geschikt voor in huis of op kantoor. Boor een gaatje in de bodem en ze zijn ook geschikt voor buiten, in de tuin of op balkon.

Gemaakt met medisch afval
De bloempotten uit de ‘Made with’ collectie van Capi zijn gemaakt met een specifieke gerecyclede reststroom. Er zijn vier varianten. De pot Metallic Koper is gemaakt met medisch afval. De overige drie zijn gemaakt met kunstgras, houtzaagsel en textiel. Restmaterialen krijgen een nieuwe bestemming en bepalen ook de kleur.

Met de frisgroene pot, gemaakt met kunstgras, haal je letterlijk en figuurlijk een milieuvriendelijk stukje groen in huis. De beige ‘Made with’ pot is gemaakt met zaagsel en de zwarte met gerecycled textiel. Het design van de lichtgewicht Groove potten is geïnspireerd op de natuurlijke groeven in stenen en bergen als eerbetoon aan de wonderen van de natuur.

De Capi-potten zijn vorst- en breukbestendig en 100% recyclebaar. Met deze collectie om je heen maak je een statement van hergebruik, duurzaamheid en esthetiek. En geniet je van mooie potten met een eigen verhaal voor een betere wereld.

Informatie
Bloempot Groove ‘Made with’ is verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten en webshops. In drie verschillende maten en naast Metallic Koper ook in de kleuren Sawdust White, Grass Green en Textile Black. Consumentenadviesprijs vanaf 6,99. Ga voor meer informatie naar www.capi-europe.com.

Capi Europe – Grow a greener life
Het verhaal over Capi-Europe begint in 1997. De afgelopen 26 jaar hebben de potten en plantenbakken van dit Brabantse bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels staat Capi bekend om haar smaakvolle lichtgewicht potten- en plantenbakkencollectie, met als hoogtepunt de volledig in Nederland geproduceerde Made in Holland-collectie. De productie in Nederland is volledig CO2 neutraal. 

Grow a greener life is inmiddels meer dan een bedrijfsmissie. Het staat voor een way of life waarbij we onze eigen troep opruimen, zorgen voor de aarde en een schonere planeet achterlaten voor onze kinderen. En omdat duurzaam ook mooi mag zijn, is ieder Capi-product een aanwinst voor je interieur.