persbericht

25 / 01 / 2020

terug naar press room

Baden in luxe en wijn

Geniet in Hotel Post Lermoos van natuur, culinaire hoogstandjes en 3000 m2 top-wellness

Hotel Post Lermoos biedt een uitgebreide wijntherapie in haar super-de-luxe wellnessparadijs. Hier kun je letterlijk baden in luxe en genieten van talrijke beautybehandelingen op basis van wijn. De weldadige therapie Vinoble in Hotel Post bestaat uit gezichtsbehandelingen, peelings en wikkelbehandelingen, gecombineerd met voetreflex- en lichaamsmassages.

Voor de romantici is er een MySpa in een robijnrode ruimte met open haard, luxe wijnbaden en rustgevende muziek naar keuze. Hier geniet je van een heus wijnbad van Vinoble Barrique, rijk aan actieve ingrediënten. Daarna rust je uit op een ontspannend waterbed in de Rest-Dream-Rooms met knapperend haardvuur terwijl je geniet van een heerlijk glas Sauvignon Blanc.

De behandelingen vinden plaats in fraaie beautysalons met uitzicht over de weides van de Zugspitze Arena omringd door imposante bergen. Naast de Arolla Pine panoramasauna bestaat het complex uit vele andere sauna’s, stoombaden, zwembaden en panoramaruimtes voor beautybehandelingen.

Arrangement Kuscheltage in der Post
Drie overnachtingen in Hotel Post (luxe Suite A) inclusief:

  • 3 overnachtingen in Hotel Post Junior Suite A voor 2 personen
  • Volpension: Post ontbijtbuffet, lunchbuffet en haute-cuisine 6-gangendiner
  • Post Alpin Spa, drieduizend vierkante meter wellness
  • Vinoble Beauty Treatment
  • Vanaf € 585,- per persoon (kijk op post-lermoos.at.)

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at

Hotel Post in Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de zomer: natuurwandelen, MTB-tochten, golfen , wild spotten.