persbericht

03 / 03 / 2023

terug naar press room

Anorak met slimme kangoeroezak

Voor hardwerkende vrouwen: Carhartt Rain Defender® Loose Fit Lightweight Packable Anorak

De nieuwe Rain Defender Anorak van Carhartt is een ideaal regenjack voor hardwerkende vrouwen.  Dankzij de waterafstotende DWR-afwerking blijf je droog in elke bui. Je bergt hem ultraklein op in zijn eigen kangoeroezak. Zo neem je hem lekker makkelijk overal mee naar toe.

De lichtgewicht anorak heeft een losse snit waardoor je hem gemakkelijk over sweatshirts en hoodies kunt dragen. De bodyvoering van polyester mesh zorgt voor en goed ademend vermogen en de polyester mouwvoering vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. De drievoudig gestikte hoofdnaden zorgen voor extra stevigheid.

Drop-in kangoeroezak met Velcro-sluiting
De voorzijde van de anorak is voorzien van een rits over de halve lengte, inclusief kinbescherming. Belangrijke spullen berg je op in de drop-in kangoeroezak met Velcro-sluiting. De vaste capuchon heeft een verstelbaar koord en de verstelbare manchetten worden gecombineerd met een verstelbare achterzoom voor volledige bedekking op jouw maat. Twee lage zakken aan de voorkant met sluiting maken de anorak helemaal af.

Informatie
De Carhartt Rain Defender® Loose Fit Lightweight Packable Anorak is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 99,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.