persbericht

06 / 07 / 2020

terug naar press room

Afwisselende roadtrip Hamburg – Berlijn – Dresden

Stedentrips.nl heeft een aantal mooie combinatiereizen naar onze oosterburen

Wat dacht je van een roadtrip dit jaar? Met de combinatiereizen van Stedentrips.nl beleef je een enorm afwisselende vakantie. In tien dagen tijd ontdek je drie prachtige, totaal verschillende steden van Duitsland: Hamburg, Berlijn en Dresden. Er zijn ook combinaties mogelijk met andere steden als Praag, Krakau, Gdansk, Boedapest, München en Wenen. Je rijdt met je eigen auto via mooie routes van de ene naar de andere stad. Stedentrips.nl heeft een neusje voor de meest aangename centrumhotels met parkeergelegenheid. 

Als je kiest voor de combinatie Hamburg, Berlijn, Dresden reis je eerst naar de noordelijke gelegen metropool Hamburg. Deze mondaine, extravagante Hanzestad heeft veel verschillende gezichten. Zoals het hippe Schanzenviertel dat een groot contrast vormt met HafenCity en Speicherstadt. Voor het ultieme vakantiegevoel ga je picknicken in het fraaie Alsterpark.

Je vervolgt de reis in circa drie uur naar Berlijn. De frivole stad met de Kurfürstendamm en Unter den Linden: bekende straatnamen uit het rijke en roemruchte verleden. De wijken in Berlijn hebben vanwege de historische tweedeling heel verschillende karakters. Voor hip & happening is de wijk Prenzlauer Berg een ontdekking. Ontspannen doe je aan Strandbad Wannsee.

Vervolgens rij je zuidwaarts naar Dresden. Deze in de oorlog verwoeste barokstad is in volle glorie hersteld en ademt een en al historie en cultuur. Het aanschouwen van de vele prachtige gebouwen zal een verpletterende indruk achterlaten. Een dagje de natuur in? Dat kan heel goed als je een uitstapje maakt naar het nabijgelegen National Park Sächsische Schweiz.

10-daagse reis per auto, vanaf € 525
De roadtrip met in totaal 9 overnachtingen boek je snel en gemakkelijk met www.stedentrips.nl. Vanaf € 525 per persoon logeer je 3 overnachtingen in Hamburg in 25hours Hamburg HafenCity**** , 3 overnachtingen in Berlijn in Hotel Mercure Berlin Zentrum*** en 3 overnachtingen in Dresden in Hotel Ibis Dresden Zentrum***. Logies en ontbijt.

 

Stedentrips.nl
Stedentrips.nl is de onlinevakantiespecialist voor steden. In de charmehotels van Stedentrips.nl proef je de lokale sfeer van de stad, vaak zijn de eigenaren nog zelf actief waardoor persoonlijke service en kwaliteit gewaarborgd blijven. Stedentrips.nl informeert, adviseert en heeft een aanbod van meer dan 70 steden en 1000 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren. Tevens geeft ze informatie over vervoer. Men kan er profiteren van de meest recente aanbiedingen en er zijn volop tips en trips.