persbericht

21 / 03 / 2024

terug naar press room

7 ecologische producten voor de voorjaarsschoonmaak

De Klokbox met 7 ecologisch verantwoorde producten bestel je voordelig op www.klok-eco.nl

Het is weer lente, tijd om de schone was buiten te hangen. En om je huis een grondige poetsbeurt te geven. Met de ecologisch verantwoorde producten van Klok wordt de voorjaarsschoonmaak een lentefeestje. Voor een blinkend schoon huis. Met producten die ook vriendelijk zijn voor je huid. 

Ga naar www.klok-eco.nl en bestel nu voordelig de Klokbox. Dan heb je alle ecologisch verantwoorde producten in een keer in huis. De box bevat 7 Klokproducten zodat de grote schoonmaak meteen kan beginnen. Met producten voor een schoon en fris huis, een schone was en een sprankelend schone vaat.

Goed voor mens en milieu
Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn kritisch getest en gecertificeerd met het Asthma Allergy Nordic label. Ze worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: www.asthmaallergynordic.com.

Alle Klok producten dragen het Europees Ecolabel, het officiële Europese Milieukeurmerk. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op www.europeesecolabel.nl.

Informatie
De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Met de Klokbox, die je in de webshop kunt bestellen, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. Consumentenadviesprijs € 31,50 (normaal € 34,63). 

De Klokbox
De voordelige Klokbox bestaat uit de volgende producten:

  • Klok ecologisch waspoeder kleur, 1,17 kg
  • Klok ecologisch waspoeder wit, 1,17 kg
  • Klok ecologisch vloeibaar wasmiddel wit, 1485 ml
  • Klok ecologisch afwasmiddel, 500 ml
  • Klok ecologische vaatwascapsules, 468 gr
  • Klok ecologische allesreiniger, 1000 ml
  • Klok ecologische wc-reiniger, 750 ml


Over Klok

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar.
Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

 

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.