Zugspitz Resort breidt uit met spectaculair zwemparadijs

Nieuw: 700 m2 groot, weergaloos zwemparadijs voor kinderen

Het Zugspitz Resort in Oostenrijk is spectaculair verbouwd. Het hotel is uitgebreid met een enorm zwemparadijs voor kinderen dat zijn weerga niet kent. Blikvanger is de dubbele wedstrijdglijbaan waarop je kunt wedijveren met je vriendjes wie het eerst beneden is. Heerlijk om te vertoeven na een dagje skiën met het gezin.

Verder zijn er nog vier andere glijbanen, een avonturenbad, een verwarmd buitenbad en een babybadje. Andere hoogtepunten zijn een immens piratenschip met dek en zeilmast, een junglespeelbrug, 3D-spuitkanonnen en een waterspeeltuin buiten. Meer informatie over het nieuwe Zugspitz Resort vind je de op www.zugspitz-resort.at.

Midden in de natuur
Het Zugspitz Resort ligt midden in de natuur aan de rand van de Tiroler Zugspitz Arena. Het hotel heeft naast hotelkamers ook gezellige appartementen in Tiroler landhuisstijl en aangrenzend een luxe camping.

Na het winterseizoen zal het Zugspitz Resort sluiten voor de tweede, laatste bouwfase. Van 18 maart tot half december 2019 zal een nieuw hotelgebouw worden gerealiseerd met onder andere een prachtig restaurant, een luxe SPA-wereld voor volwassenen en extra kamers en suites. Ga voor meer informatie naar www.zugspitz-resort.at.

Informatie
Zugspitz Resort
Obermoos 1
6632 Ehrwald, Oostenrijk
Tel: +43 5673 2309
welcome@zugspitz-resort.at
www.zugspitz-resort.at
Het zwemparadijs is vanaf 21 december 2018 open.

Over het Zugspitz Resort
Het viersterren Zugspitz Resort ligt op een hoogte van 1.225 meter in het Tiroolse vakantieoord Ehrwald aan de voet van de Zugspitze. Het hotel ligt aan het dalstation van de Tiroler Zugspitzbahn, en is het ideale vertrekpunt voor wandelingen en wintersport.  Het resort biedt een veelheid aan accommodaties: comfortabele kamers, suites en appartementen in Tiroolse stijl. En voor natuurliefhebbers het hele jaar door een luxe camping.  

De restaurants van het resort bieden culinaire hoogstandjes, waarbij je kunt kiezen tussen een heerlijk vijfgangendiner of traditionele à-la-cartegerechten in de gezellige Zirbenstube. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma met een groot zwemparadijs. Voor volwassenen is er een uitgebreide wellness. Informatie: www.zugspitz-resort.at.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ZUGSPITZ RESORT

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl