Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Zijdezacht ontharen dankzij huidspanner

Aqua Gentle, de nieuwe ladyshave van Carmen

Aqua Gentle, de nieuwe ladyshave van Carmen, is voorzien van een huidspanner. Deze slimme innovatie op de scheerkop trekt je huid strak zodat je een veel beter resultaat krijgt. Voortaan kun je je benen, oksels en bikinilijn comfortabel en zijdezacht ontharen. Een echte aanrader. Deze wet & dry ladyshave is zowel droog als onder de douche te gebruiken.

Dankzij het ergonomisch ontwerp heeft de Aqua Gentle een prettige grip. Handig zijn de meegeleverde opzetkammen van 4 en 7 mm. De scheerkop bevat ook een trimmer en een micro scheerblad. De ladyshave is oplaadbaar en snoerloos te gebruiken. Met het bijgeleverde schoonmaakborsteltje houd je het apparaat eenvoudig schoon. De scheerkop kan worden afgenomen zodat je alles grondig kunt reinigen.

Informatie
Carmen Aqua Gentle heeft 2 jaar garantie, adviesprijs € 32,99. Klik hier voor de video-demo. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Carmen.nl.

Social media Carmen: Facebook.com/CarmenNederland, Twitter.com/CarmenBenelux, Youtube.com/CarmenBenelux, Instagram.com/CarmenBenelux.

ALLE PERSBERICHTEN VAN CARMEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl