Zelf ijsjes maken is een feest

Lékué ijsvormpjes Cactus, Aardbei, Watermeloen en Ananas voor leuke en gezonde ijsjes

Wat is er leuker dan ijsjes eten? Zelf ijsjes maken natuurlijk! Met de ijsvormpjes van Lékué is dat zo gepiept. Je kunt de ijsjes zo gezond maken als je zelf wilt. Met yoghurt, vruchtensap of stukjes vers fruit: de mogelijkheden zijn eindeloos. De vormpjes zijn heel flexibel zodat de ijsjes er gemakkelijk uitkomen. Het resultaat is prachtig, zulke leuke ijsjes vind je nergens.

Er zijn vier verschillende vormpjes: Cactus, Aardbei, Ananas en Watermeloen. Je sluit de vormpjes af met een dekseltje zodat de ijsjes geen geuren of smaken van andere producten in de diepvriezer opnemen. Het materiaal van de vormpjes is van hoogwaardige Europese siliconen dat geen geur of smaak afgeeft. Lékué heeft ook nog andere vormpjes als Calippo, Raket en Potlood.

Snelle ijsrecepten met verse banaan
Banaan is een superingrediënt voor ijsjes omdat het lekker is en een smeuïge stevigheid geeft. Wat te denken van de combinaties Aardbei-Banaan, Kiwi-Banaan-Watermeloen, Kokosmelk-Banaan-Ananas of Banaan-Sinaasappel-Koekkruimels. Mix de ingrediënten in een blender, giet de vormpjes vol en zet ze in de diepvriezer. Na acht uur heb je de lekkerste ijsjes die ook nog erg gezond zijn.

Informatie
Lékué ijsvormpjes zijn verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en via webshops. Kijk voor meer informatie op www.livwise.nl. Verpakking 4 stuks € 24,95. Materiaal kunststof en silicone.

    • Lékué set van 4 ijsjesvormpjes: 2 x Ananas en 2 x Watermeloen € 24,95.
    • Lékué set van 4 ijsjesvormpjes Cactus € 24.95. Afmeting: 18×12.1x3cm.
    • Lékué set van 4 ijsjesvormpjes Aardbei € 24.95. Afmeting 15.4×9.3×3.2cm.

Over Lékué
Bij het Spaanse merk Lékué draait alles rond fun en bruikbaarheid. Daarom ontwerpt ze producten met de nadruk op functionaliteit maar wel met een design dat altijd sprankelt. Het merk heeft als missie om wereldwijd mensen te inspireren verrassende feestgerechtjes te maken. Door de innovatieve oplossingen van Lékué voor het maken van ijsjes, cakes en stoomgerechten brengt ze families samen in de keuken en worden er foodgimmicks gemaakt waar je nog lang over napraat.

ALLE PERSBERICHTEN VAN LEKUE

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl