Zaklamp met strakke lichtbundel van 135 meter

Nieuw: Olight S2R II Baton, 10 cm lang, 1150 lumen

De nieuwe zaklamp van Olight, S2R Baton II, heeft een reikwijdte van 135 meter en dat is behoorlijk voor een zaklamp ter grootte van een wijsvinger. Dankzij de TIR lens geeft de lamp een buitengewoon strakke lichtbundel en superscherp beeld. De S2R is shockproof waardoor je hem probleemloos een keer vanaf tafelhoogte kunt laten vallen. 

De Olight S2R II heeft vijf lichtstanden, variërend van 0,5 tot 1150 lumen. De fade-in fade-out dimfunctie bij de hoge lichtstanden voorkomt dat je wordt verblind als je de lamp aanzet. Een driekleurige LED-indicator (groen, oranje, rood) in de schakelaar geeft aan hoeveel energie de accu nog heeft in de desbetreffende lichtstand. De maximale brandduur is 60 dagen.

Waterdicht
Opladen gaat heel eenvoudig dankzij de magnetische oplader: je klikt hem op de achterkant en het laden kan beginnen. De platte USB laadkabel met LED indicator is compatible met andere Olight-modellen. Dankzij de magneet aan de achterkant kun je de zaklamp ook handsfree gebruiken.

Met de riemclip kun je de zaklamp aan je riem of tas bevestigen, maar je kunt hem ook gemakkelijk in je broekzak meenemen. De behuizing is van geanodiseerd aluminium dat beschermt tegen krassen of stoten, de innovatieve textuur geeft een uitstekende grip. Omdat deze zaklamp waterdicht is volgens de IPX8-norm, kan hij gewoon een tijdje in het water liggen zonder stuk te gaan.

Informatie
De Olight S2R II Baton is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops en via de vakhandel voor professionele accessoires. Consumentenadviesprijs € 84,95 . Vijf jaar garantie. Ga voor meer informatie naar www.olightworld.net.

Specificaties:

  • Batterij: 3200mAh Rechargeable. ORB-1865C32  3.6 Volt 11.5 Wh
  • Led type: Cree XM-L2 LED Cool White
  • Reikwijdte: maximaal 135 meter
  • Waterdicht (IPX-8 = 2 meter)
  • Lichtkleur: Cool white CCT 6500K CRI 70
  • 5 jaar garantie
  • Inclusief Olight draagtasje, polsbandje, opbergdoosje accu

Lichtstanden:
1. Max 1150-400 Lumen, 2-230 min, 135 m bereik
2. 400 Lumen, 4 uur, 80 m bereik
3. 120 Lumen, 14 uur, 45 m bereik
4. 15 Lumen, 100 uur, 15 m bereik
5.  0.5 Lumen, 60 dagen

Over Olight
Olight is opgericht in 2006 en wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED zaklampen voor hulp-, politie- en defensie-eenheden. Ook professionals of enthousiastelingen in de sportwereld en buitenleven die robuuste zaklampen gebruiken werken met Olight. Door continu te blijven innoveren geven ze een nieuwe dimensie aan de LED zaklamp met veel waardering uit de markt. Olight staat vijf jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen.  

De producten van Olight worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium. Ze voeren een compleet en uitgebreid programma aan LED zaklampen, hoofdlampen en schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 12.000 lumen. Olight streeft er naar een zo compact mogelijk product te ontwikkelen met de hoogste lichtopbrengst, ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit.

ALLE PERSBERICHTEN VAN OLIGHT

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl