Wintersport op dichtbijgelegen tweelandengletsjer

Hotel Post Lermoos biedt luxe wintersportarrangementen inclusief Top Snow Card

De 2600 meter hoge Zugspitze-gletsjer, op de grens van Duitsland en Oostenrijk, is snel en goed bereikbaar vanuit de Benelux. Met de Top Snow Card kun je hier eindeloos genieten van wintersport in twee landen. De card is een samenwerking tussen de Zugspitz Arena in Tirol en het Duitse Garmisch-Partenkirchen. De Top Snow Card geeft toegang tot 9 skigebieden met 213 fantastische hellingen, waarvan 64% sneeuwzeker dankzij een enorme batterij sneeuwkanonnen. Het gebied telt maar liefst 87 liftbanen en 47 restaurants. 

Als je prachtige wintersport wilt combineren met een luxe wellness-ervaring en heerlijk eten, boek dan een arrangement bij Hotel Post in het pittoreske dorpje Lermoos. Het Spa-complex van het hotel heeft een oppervlakte van ruim drieduizend vierkante meter met onder andere een Arolla Pine panoramasauna die uitzicht biedt op de majestueuze Zugspitze. Hier kom je na een dag skiën heerlijk tot rust in de Rest-Dream-Rooms bij een groot openhaardvuur. Buiten ligt een groot brine bathwaarin je kunt floaten op zoutwater: het revitaliseert de stofwisseling en is gezond voor je huid.

Zevendaags Winter Dream Weeks Ski Arrangement Hotel Post (Viersterren-Superior)
Geniet zeven nachten en betaal er slechts zes tijdens de Winter Dream Weeks in Hotel Post Lermoos, van 6 t/m 13 januari en 10 maart t/m 14 april 2019. Het arrangement is inclusief Post-volpension, Zesdaagse Top Snow Card, Post Alpin SPA met zwembad, sauna’s, stoombaden en ontspanningsruimtes. Zeven overnachtingen in Hotel Post Suite A en het Gourmet-volpension, vanaf € 1368 per persoon. Ga voor meer informatie naar www.post-lermoos.at.

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at.

Hotel Post in Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de sneeuw: skiën, rodelen, schaatsen, een winterse natuurwandeling en wild spotten.

ALLE PERSBERICHTEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl