Werkschoen waar je energie van terugkrijgt

Nieuw in Nederland: Vismo Drift, de SP1 veiligheidsschoen met NRG 55-technologie

De nieuwe Vismo Drift is een lichte veiligheidsschoen voorzien van een NRG 55-middenzool. NRG 55 werkt als een soort springveer: het geeft 55% energie terug tijdens het lopen en biedt een formidabele schokabsorptie. Zo ben je na een lange werkdag veel minder vermoeid. De S1P werkschoen is uitermate geschikt voor werkzaamheden in magazijn, installatietechniek en transport. Informatie: www.vismonederland.nl. 

De bovenkant van de Vismo Drift is gemaakt van slijtvast en ademend Airmesh-textiel. De binnenvoering is zweettransporterend: vocht wordt afgevoerd voor een droog en aangenaam binnenklimaat. Met de neopreen enkelsteun zit de schoen stevig en comfortabel aan de voet.

De veiligheidsschoenen zijn voorzien van een aluminium beschermneus en kevlar tussenzool. De neus en hak hebben een beschermbumper. De schoen is antistatisch en heeft een antislip- en oliebestendige rubberen buitenzool. De Vismo Drift weegt door het gebruik van lichte materialen slechts 550 gram.

NRG 55-technologie
Vismo-schoenen beschikken over NRG 55-technologie die ervoor zorgt dat stappen worden opgevangen, ook wel responsieve demping genoemd. Deze demping zorgt ervoor dat meer dan de helft aan bewegingsenergie wordt teruggegeven aan de loper. Dat is de helft meer dan bij een doorsnee werkschoen. Hoe meer energie wordt teruggegeven, hoe meer energie je als loper overhoudt en dat zorgt ervoor dat je minder vermoeide voeten krijgt.

Informatie
Allshoes lanceert Vismo in Nederland met zeven nieuwe modellen die alle de gepatenteerde NRG 55-tussenzool bevatten. De Vismo Drift veiligheidsschoen is een lage veterschoen in maat 39 t/m 48, klasse S1P, adviesprijs € 114,95, Vismo Twist heeft een BOA-sluiting voor makkelijk in- en uitstappen: € 129,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar: www.vismonederland.nl.

Over Vismo
Vismo is een revolutionair nieuw merk op het gebied van werkschoenen. Het is een Canadees merk en heeft als missie de beste werkschoenen voor professionals te produceren. Dit doen ze door de nieuwste technologieën en beste materialen te gebruiken. Zo heeft Vismo de NRG 55-technologie ontwikkeld dat ervoor zorgt dat 55% bewegingsenergie wordt teruggeven aan de drager. Ook verwerken ze vierlaags nylon foam in het bovendeel van de schoenen. De schoenen beschikken over een neus van composiet of aluminium, zijn ademend en hebben een uitneembare zool.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ALLSHOES

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl