Wereldkampioen op goud-oranje handbalschoen

Mizuno feliciteert Nederlandse handbalsters met historische prestatie

Het Nederlands Damesteam Handbal heeft in Japan op indrukwekkende wijze de wereldtitel veroverd. Een historische prestatie van het ijzersterke Oranje-team. Veel speelsters waaronder Estavana Polman werden wereldkampioen op de goud-oranje handbalschoen van Mizuno. Een schoen in de kleur Cuprum die speciaal voor dit toernooi werd ontwikkeld. 

Mizuno feliciteert het Nederlandse team met het wereldkampioenschap dat met zoveel glans werd gewonnen. Na zilver op het WK van 2015 en brons in 2017 is er nu zeer verdiend goud. De wereldtitel geeft ook nog eens recht op deelname aan de Olympische Spelen volgend jaar in Tokio.

In totaal speelden negen speelsters van het team in Japan op Mizuno-schoenen, te weten: Estavana Polman, Kelly Dulfer, Debbie Bont, Laura van der Heijden, Inger Smits, Annick Lipman, Larissa Nusser, Dione Housheer en Bo van Wetering. 

Mizuno Wave Stealth V Cuprum
Speciaal voor het WK-toernooi in Japan ontwikkelde Mizuno de Wave Stealth V Cuprum, een schoen voor sterke, dynamische speelsters die veel in duel zijn en zich staande moeten houden. De Stealth geeft maximale stabiliteit, wendbaarheid, afduwing en schokdemping. De schoen is uitgevoerd in de prachtige goud-oranje kleur Cuprum die niet alleen kracht maar ook vrouwelijke elegantie uitstraalt.

Informatie
Mizuno Wave Stealth V Cuprum is verkrijgbaar bij sportwinkels en online sportshops. Consumentenadviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com. 

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis.  

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema.  

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

ALLE PERSBERICHTEN VAN MIZUNO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl