Warme jassen in de nieuwe kleuren van deze winter

Regatta Serleena winterparka voor dames en Salinger winterjas voor heren

Regatta komt dit najaar met lekker warme jassen in de nieuwe kleuren van deze winter. Voor dames is er de Serleena parka en voor heren het Salinger jack.

Regatta Serleena Winterparka voor dames
Damesparka Serleena van Regatta is een lange winterjas die je hele lijf lekker warm houdt als het weer guurder wordt. Dankzij de licht getailleerde pasvorm oogt de jas mooi slank. Als het kwik onder het nulpunt daalt trek je snel de verstelbare capuchon over je hoofd zodat je optimaal beschermd bent. De fake-fur-kraag kun je er eenvoudig afhalen als de temperatuur weer stijgt.

De Regatta Serleena is een jas die je echt vaak gaat dragen. De waterdichte jas met getapete naden heeft een polyester voering met een aantal fleece panelen. Verder is de jas uitgerust met meerdere zakken en is de rits voorzien van een stormflap om wind en regen buiten te houden. Consumentenadviesprijs € 100.

Regatta Salinger Winterjas voor heren
De nieuwe Salinger Winterjas voor heren heeft Thermo-isolatie waardoor je zelfs bij flink lagere temperaturen lekker warm blijft. De jas is gemaakt van waterafstotend en ademend Isotex 5000 en houdt regenwater buiten. Zo kom je warm en droog op je bestemming aan.

Aan de binnenkant van de jas vind je een zak met een ritssluiting voor je smartphone en andere persoonlijke spullen die je niet mag verliezen. In de borstzakken aan de voorzijde van de jas zitten behaaglijke handwarmers. De zak op de mouw en de twee borstzakken hebben goed lopende ritsen. De verstelbare capuchon met imitatie-bont berg je handig op in de kraag. Kortom, de Regatta Salinger is een heerlijk warme winterjas. Consumentenadviesprijs € 120.

Informatie
Regatta Serleena Winterjas voor dames, consumentenadviesprijs € 100. Regatta Salinger Winterjas voor heren, consumentenadviesprijs € 120. Verkrijgbaar via de outdoorwinkel en bol.com. Info: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl