Warm regenjack voor onbestendige herfstdagen

Regatta Whitlow Jacket van Isotex 10.000 met Thermore 4-way stretch

Het nieuwe Whitlow Stretch Jack van Regatta houdt je lekker warm en droog tijdens uitdagende wandeltochten. Dat is te danken aan de werking van de Isotex 10.000-stof met Thermore 4-way stretch. Dat maakt de jas wind- en waterdicht en optimaal ademend zodat transpiratievocht goed wordt afgevoerd. Zo blijf je ook droog van binnenuit. 

Je ervaart een optimale bewegingsvrijheid omdat ook de voering stretch is. De verstevigde capuchon is in twee richtingen verstelbaar en biedt extra bescherming. De regenjas is uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik en is voorzien van een ritssluiting en verschillende zakken met ritssluiting.

Informatie
Regatta Whitlow Stretch voor dames, consumentenadviesprijs € 144,95. Verkrijgbaar via de outdoorwinkel en bol.com. Info: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl