Wandelschoenen voor energieke citytrips

Nieuw: Grisport Active 43041, de technische wandelschoen voor stad, reizen en werk

Grisport heeft een outdoorschoen ontwikkeld speciaal voor citytrips met lange wandelingen over verhard terrein. De vederlichte Active 43041 heeft de looks van een sneaker, maar de kwaliteit van een technische wandelschoen. De soepele zolen met actieve demping zorgen voor een correcte houding tijdens langdurig staan en lopen. Zo geniet je meer van markten, kastelen, musea en shops. 

Dankzij het ademend vermogen van het 3D Air systeem biedt de Active 43041 ook onder warme omstandigheden veel comfort. De wandelschoen is voorzien van een voorgevormd, anatomisch voetbed voor extra ondersteuning. Dit is uitneembaar, ademend, antibacterieel en gaat geuren tegen. De schoen is gemaakt van Cordura, een high performance textiel dat bestand is tegen scheuren en slijtage.

Heb je snel vermoeide voeten en hou je van uitdagende citytrips? Heb je een actieve baan of reis je veel? Overweeg dan eens deze wandelschoenen met ongekend draagcomfort: daar heb je elke dag plezier van. Informatie: www.grisport.nl.

Grasport Active-collectie
De Active 43041 is onderdeel van de Grisport Active-collectie die speciaal is ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De schoenen zorgen ervoor dat je voeten de beste zorg krijgen die ze verdienen. De collectie bestaat uit mooie, elegante comfortschoenen waarmee je elke dag met plezier op pad gaat. Naast Cordura bevat de collectie ook wandelschoenen gemaakt van hoogwaardige leersoorten.

Informatie
De Grisport Active 43041 is verkrijgbaar bij schoenwinkels en -webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 109,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.grisport.nl.

Over Grisport
Grisport heeft zich bewezen als een toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie en innovatie. Een comfortabele pasvorm staat op de eerste plaats. Maar ook een mooi uiterlijk staat hoog in het vaandel. De schoenen worden geproduceerd in Italië. Het bedrijf heeft strikte normen als het gaat om duurzaamheid, en bij het selecteren van materialen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN GRISPORT

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl