Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Votani en BESV met veel nieuws op Bike MOTION

Bike MOTION, van 21 t/m 24 oktober 2016 in Jaarbeurs Utrecht, Hal 9 – A028

Darfon is voor het eerst aanwezig op Bike Motion in Jaarbeurs Utrecht. Niet zonder reden: er is heeft veel nieuws rond de merken BESV en Votani (Hal 9 – A028). Zo introduceert Votani een aantal nieuwe modellen, waaronder de XM en XM-S, beiden met Bafang Max Drive middenmotor. De G1 is uitgerust met Brose middenmotor en de E1 met voorwielmotor. De E1 wordt in de markt gezet voor de zeer aantrekkelijke opstapprijs van € 1399.

BESV komt met de JS1 Advance, CF1 en LX1: design e-bikes die toonaangevende designprijzen hebben gewonnen. BESV heeft ook voorinformatie over de nieuwe elektrische mountain bike TRB1 die in 2017 wordt geïntroduceerd. Deze e-MTB heeft twee verschillende uitvoeringen: full suspension en hardtail. De TRB1 wordt uitgerust met een krachtige Brose motor en een van de grootste accu’s in de markt.

Bike MOTION Benelux is een mooi podium om de noviteiten uit de collecties bij zowel consumenten als dealers voor het voetlicht te brengen. De beurs was vorig jaar goed voor ruim 30.000 bezoekers.

Informatie
Bike MOTION wordt georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht van vrijdag 21 t/m maandag 24 oktober. Je vindt Darfon met de merken Votani en BESV in Hal 9 – A028. Kijk voor meer informatie op nl.BESV.com en www.Votani.nl.

Over BESV en Votani
BESV en Votani zijn in Azië gevestigde namen in de fietsmarkt met een snelgroeiende internationale faam. De e-bike merken worden ontwikkeld en geproduceerd door Darfon Electronics Corp, opgericht in 1997 in Taiwan. Dit bedrijf levert onder andere componenten voor grote computerfabrikanten, realiseert een jaaromzet van ruim 800 miljoen US-dollar en telt wereldwijd circa 15.000 werknemers.

Na introducties in Taiwan en Japan brengen BESV en Votani hun e-bikes nu naar Europa, Amerika, Canada en Australië. De e-bikes zijn voorzien van innovatieve, state of the art elektronica. In combinatie met een weldoordacht design zorgt dit voor een frisse wind in de markt van e-bikes. BESV en Votani zijn verkrijgbaar bij 175 verkooppunten in Nederland en België. Andere Europese landen waar de merken aan de weg timmeren zijn Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Engeland.

ALLE PERSBERICHTEN VAN BESV

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl