Voor elk type wandeling een specifieke schoen

Nieuw van Grisport: Merak voor Trekking, Teramo voor Hiking en Siena voor vlak terrein

Nederlanders zijn wandelaars. Volgens onderzoek van het NOC-NSF beoefenen zo’n 2,5 miljoen Nederlanders actief de wandelsport. Naast lange-afstandwandelaars zijn er ook veel mensen die met een bepaalde frequentie kortere afstanden lopen. Omdat er veel verschil is in intensiteit heeft Grisport voor elk type wandeling een wandelschoen ontwikkeld. Zo is de nieuwe Merak Mid gemaakt voor in de bergen. Wandelschoen Teramo Mid is geschikt voor heuvelachtig terrein in de natuur en de Siena Low is ideaal voor vlakke wandelingen. Informatie: www.grisport.nl.

Trekking: Merak Mid
De Merak Mid is een schoen met een hoge schacht uit de Trekking-collectie van Grisport. Deze wandelschoen is geschikt voor bergtochten of tochten met bepakking op ruw, uitdagend terrein. Hiermee bedwing je de moeilijkste tracks. De schoenen hebben een technische constructie. Zo is de Merak uitgevoerd met een slijtvaste Vibram Adventure zool voor grip, comfort en controle op elke ondergrond. De golvende vorm van de zool werkt als een springveer en zorgt voor een uitstekende demping en energieteruggave.

Het Support System rondom de hiel dat zorgt voor een soepele en gecontroleerde beweging tijdens het wandelen. Het is een effectief sluitsysteem dat stabiliteit biedt tijdens het afwikkelen van de voet in alle fasen van de beweging. Tussen de verschillende lagen van de schoen is het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de schoen waterdicht is en dat het tegelijk door de poriën kan blijven ademen. Consumentenadviesprijs € 129,95.

Hiking: Teramo Mid
Teramo Mid is een nieuwe, lichtgewicht wandelschoen uit de Hiking-collectie van Grisport voor mensen die graag de natuur in trekken. De schoen is gemaakt van zacht en soepel leer en is waterproof. Het waterdichte membraan dat tussen de verschillende lagen van de schoen is verwerkt heeft een optimaal ademend vermogen.

De Teramo Mid heeft een hogere schacht, een slijtvaste neuskap en een Vibram Freetime zool voor extra demping en stabiliteit. Het profiel geeft een optimale grip op alle ondergronden dat mede te danken is aan de zelfreinigende werking van de zool. Consumentenadviesprijs € 129,95.

Walking: Siena Low
De Siena Low uit de Walking-serie van Grisport is een echte allrounder. Het prachtige upper van suède geeft de schoen een eigentijdse outdoor-uitstraling. Met deze lichte wandelschoen geniet je van een blokje om, een wandeling in het bos of een gezellig wandelevenement. De Siena is een soepele, waterdichte wandelschoen voor vlak en licht onverhard terrein.

De Vibram Freetime zool van deze vlotte schoen zorgt voor een goede afwikkeling van de voet en biedt een goede steun, demping en stabiliteit. Het waterproof membraan is tussen de verschillende lagen van de schoen verwerkt. Consumentenadviesprijs € 119,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.grisport.nl.

Over Grisport
Grisport heeft zich bewezen als een toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie en innovatie. Een comfortabele pasvorm staat op de eerste plaats. Maar ook een mooi uiterlijk staat hoog in het vaandel. De schoenen worden geproduceerd in Italië. Het bedrijf heeft strikte normen als het gaat om duurzaamheid, en bij het selecteren van materialen. Informatie: www.grisport.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN GRISPORT

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl