Volleybalschoenen voor professionals

Nieuwe collectie: Mizuno Wave Lightning Z5 en Mizuno Wave Momentum

Volleybal is een snelle, multidirectionele sport waarbij het belangrijk is om sneller te reageren, sneller te accelereren en hoger te reiken dan de tegenstander. Professionele topspelers kiezen daarom voor schoenen van Mizuno. Het merk is marktleider in de Benelux en jarenlang official shoe supplier van het Nederlands Volleybalteam. Het heeft in Lonneke Slöetjes, Myrthe Schoot, Robin de Kruijf, Laura Dijkema, Maret Grothues-Balkenstein en Yvon Beliën een aantal wereldtop-speelsters als individuele brand ambassador in huis. Zij zijn hét gezicht van het Nederlands Damesvolleybalteam. Informatie: www.mizuno.com.

Mizuno Wave Lightning Z5
De Wave Lightning Z5 is het iconische model van Mizuno en al jarenlang nummer één binnen de sport. De schoen is ontwikkeld voor allround topvolleyballers en aanvallers die behoefte hebben aan een snelle, lichte en wendbare volleybalschoen die meer snelheid in de bewegingen en meer kracht in de sprongen mogelijk maakt.

De Wave technologie in de zool zorgt voor snelheid, stabiliteit en dynamische demping en voor soepele verandering tussen aanvallende en verdedigende posities. De PoWnCe-tussenzool biedt responsieve demping en comfort. Jumpsupport laat het toe om aan te vallen en ondersteunt bij elke landing. Het 360° DynamotionFit bovenwerk met naadloos mesh volgt elke contour van je voet voor een ongeëvenaarde pasvorm. In combinatie met de D-Flex Groove maak je met deze schoen ultraflexibele en snelle draaibewegingen in zowel voor- als zijwaartse richting. Dura Shield biedt neusprotectie voor een langere levensduur en minder slijtage.

Informatie
Mizuno Wave Lightning Z5 is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops, in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Mizuno Wave Momentum
Competitieve middenaanvallers en allround spelers die behoefte hebben aan een optimale combinatie van stabiliteit en demping kiezen voor de Mizuno Wave Momentum. Deze nieuwe Hybrid Power-schoen geeft een subliem dempingsgevoel door de Wave technologie die reageert op de kleinste verandering in positie. Het bovenwerk van naadloos materiaal, gecombineerd met de elastische DynamotionFit instap zorgt voor een zeer comfortabele, lichtgewicht schoen. Zo kun je nog sneller, explosiever en gemakkelijker bewegen in het veld.

De krachtige U4icX middenzool zorgt voor ongeëvenaarde zachtheid en comfort in de volledige lengte van de schoen gedurende de hele wedstrijd. De schoen heeft een zachte afrol van hiel tot teen. De High density AP+ inzet zorgt voor een goede ondersteuning. De schoen is geconstrueerd om blessures zoveel mogelijk te voorkomen.

Informatie
Mizuno Wave Momentum is verkrijgbaar bij sportwinkels in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis.  

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema.

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

ALLE PERSBERICHTEN VAN MIZUNO

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl