Vlijmscherp sieraad voor elke feestelijk gedekte tafel

Deejo Table Knives: vlijmscherpe steakmessen met opvallende staalgravures en olijfhouten heft

De steakmessen van Deejo zijn een sieraad voor elke mooi gedekte tafel. Ze zijn verkrijgbaar in een set van zes stuks waarbij elk mes zijn eigen, exclusieve staalgravure heeft. De vlijmscherpe tafelmessen zijn 23 cm lang en hebben een heft van olijfhout en een lemmet van gehard 3CR13 roestvrijstaal. De Deejo Table set is verkrijgbaar in meer dan twintig varianten. 

Waar een gekarteld mes nog wel eens blijft hangen achter de pezen, snijdt het Deejo steakmes met groot gemak door alle stukken vlees. En omdat je nauwelijks kracht hoeft te zetten blijven de structuur en aroma’s optimaal behouden.

Slijtvast 3CR13 roestvrijstaal
Deejo is bekend van de ultralichte designzakmessen. Uit onderzoek onder liefhebbers van het merk kwam de wens naar voren voor tafelmessen met dezelfde look en feel als de zakmessen. En gemaakt van hetzelfde materiaal, 3CR13 roestvrijstaal, dat ervoor zorgt dat de messen extra lang scherp blijven. Het is oersterk, licht, eenvoudig te slijpen en heeft een verhoogde weerstand tegen corrosie.

Informatie
Deejo Table Knives, set à zes stuks, consumentenadviesprijs vanaf € 169.
Verkrijgbaar bij kookwinkels en-webshops.Ga voor meer informatie naar www.robijns.nl/deejo.

Over Deejo
Het Deejo zakmes begon als een wens van Luc Foin en Stéphane Lebeau om een degelijk lichtgewicht mes te ontwikkelen om in je zak mee te dragen. Oorspronkelijk ontwikkelden ze het ultralichte zakmes voor het merk Baladeo in 2010. Het Deejo-mes is super licht van gewicht, is bovendien vlijmscherp, bijzonder praktisch in gebruik en bovenal erg mooi.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DEEJO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl