Vijf waaroms voor een stedentrip Sevilla

Heerlijke stad voor een lekker lang weekend cultuursnuiven en zon

Het is de meest Spaanse stad van Spanje: Sevilla. De perfecte get-away voor een lang weekend zon, sinaasappelbomen, historie en flamenco. Zo’n stad waar achter ieder steegje een ander pittoresk plein schuilt, inclusief operazanger. Om verliefd op te worden, zo mooi. Ben je je handbagagekoffer al aan het zoeken? Lees vooral even verder want dít zijn de vijf dingen die je niet wilt missen tijdens jouw stedentrip in Sevilla. 

Flamenco show
Castagnetten, rode hakken, een gestippelde jurk en een gigantische dosis temperament. Optimaal genieten van de Spaanse cultuur doe je door de El Palacia Andaluz bij te wonen. Dat is de beste show van de stad. Direct bij te boeken via www.stedentrips.nl.

Rondje Sevilla
Juist bij zo’n weekendje-weg-bestemming is het efficiënt en het allerleukst om een fietstocht te boeken. Zo vink je binnen korte tijd alle must-sees af en kun je daarna FOMO-loos genieten van een welverdiende Aperol Spritz.

Prachtig Alcazar
Het beroemde paleis Alcazar in Sevilla is een van de meest bezochte bezienswaardigheden van Spanje. De Moorse bouwstijl is van een duizelingwekkende schoonheid. Dat vindt de huidige koning Felipe VI, die er nog regelmatig resideert, ook. Het staat bovenaan de Unesco Werelderfgoedlijst.

Eten tussen de Spanjaarden
Pinchos prik je in Spanje op iedere hoek van de straat, maar zoals elke stad heeft ook Sevilla een aantal hidden gems. Schrijf maar mee: La Chunga, Torres y Garcia of El Rinoncillo. Buen apetito.

Slapen in Sevilla
Wie een stedentrip maximaal benut is op het eind van de dag meestal wel toe aan een fijne hotelkamer. Even lekker opfrissen en misschien ook een kleine powernap tussendoor: je bent immers in het land van mañana mañana, toch? Hotel H10 Corregidor Boutique leent zich hier uitstekend voor. Dit sfeervolle Boutique hotel in het centrum van Sevilla ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Driedaagse vliegreis naar Sevilla
Deze reis (en hotel, flamencoshows, wandel- en fietstochten) boek je snel en gemakkelijk met www.stedentrips.nl. Voor € 302 per persoon vlieg je retour vanaf Amsterdam naar Sevilla, inclusief twee nachtjes in het fijne Hotel H10 Corregidor Boutique. Mét ontbijt. Go, go, go, hier wil je naar toe.

Stedentrips.nl
Stedentrips.nl is de onlinevakantiespecialist voor steden. In de charmehotels van Stedentrips.nl proef je de lokale sfeer van de stad, vaak zijn de eigenaren nog zelf actief waardoor persoonlijke service en kwaliteit gewaarborgd blijven. Stedentrips.nl informeert, adviseert en heeft een aanbod van meer dan 70 steden en 1000 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren. Tevens geeft ze informatie over vervoer. Men kan er profiteren van de meest recente aanbiedingen en er zijn volop tips en trips.

ALLE PERSBERICHTEN VAN STEDENTRIPS.NL

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl