Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Veilig sporten met je smartphone

Grixx introduceert Optimum Sport, een range producten voor sportieve smartphonegebruikers

Steeds meer sporters gebruiken een smartphone om hun resultaten te meten en bij te houden. Veiligheid is hierbij van groot belang omdat hardlopers, bootcampers en sportfietsers zich vaak in het verkeer begeven. Grixx introduceert nu Optimum Sport, een range betaalbare en slimme accessoires die je helpen om veilig te sporten met je smartphone zonder dat dat ten koste gaat van je bewegingsvrijheid. Denk hierbij aan running belts en armbanden die je zichtbaarheid verhogen en koptelefoons waarbij je voldoende verkeersgeluid opvangt. Maar ook activity trackers waarmee je in één oogopslag op je pols je prestaties kunt aflezen.

Grixx Activity Tracker
Met de Grixx Activity Tracker kun je dagelijks het aantal stappen, verbruikte calorieën en afgelegde afstand monitoren. De tracker houdt ook je slaappatroon in de gaten en toont inkomende telefoonoproepen en berichten. De armband draagt comfortabel en het OLED display geeft alle informatie die je nodig hebt voor een actieve levensstijl. De app is eenvoudig te gebruiken en synchroniseert automatisch de data van de tracker. Als de batterij leegraakt kun je de tracker eenvoudig uit de armband klikken en opladen op je computer of een ander oplaadapparaat met een USB poort. Consumentenadviesprijs € 39,99.

Grixx Draadloze In-ear Sport Koptelefoon
Met deze draadloze Grixx in-ear koptelefoon luister je tijdens het sporten naar je favoriete muziek. Met de grote safety mute toets kun je snel de muziek dempen als verkeersomstandigheden dat noodzakelijk maken of als je een telefoonoproep wilt beantwoorden. Flexibele oorhaken houden de koptelefoon op zijn plaats. De in-ear koptelefoon wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel, twee additionele oorhaken en twee oorcaps. Specificaties: Bluetooth 4.1, afstand tot 10 meter, gebruikstijd 5 uur, oplaadtijd 1,5 uur. Consumentenadviesprijs € 29,99.

Grixx Sportarmband LED
Het venster van deze ergonomisch ontwikkelde neopreen sportarmband is spatwaterdicht en belemmert het bedienen van de smartphone niet. De ledverlichting en het reflecterende kader zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker. Werkt op twee (meegeleverde) knoopcelbatterijen. Consumentenadviesprijs € 14,99.

Grixx Running Belt LED
Grixx Running Belt LED is een lichtgewicht hardloopheuptas met geïntegreerde led-lampjes die snel of langzaam knipperen of continu branden voor extra zichtbaarheid in het donker. De belt biedt voldoende ruimte voor een smartphone en bijvoorbeeld kleingeld of energierepen. De elastische tailleband is volledig verstelbaar en waterafstotend. De running belt werkt op twee (meegeleverde) knoopcelbatterijen. Consumentenadviesprijs € 14,99.

Grixx Ear Buds Nek Strap Koptelefoon
De lichtgewicht Grixx Sport Koptelefoon draagt comfortabel in je nek en maakt het mogelijk om tijdens het sporten je favoriete muziek te beluisteren. Met de microfoon in de kabel kun je eenvoudig telefoonoproepen beantwoorden. Een kabelclip houdt de kabel op zijn plaats. De ear buds liggen tegen het oorkanaal en sluiten deze niet volledig af zodat je contact houdt met verkeersgeluid. Ook beschikbaar als in-easr variant. Consumentenadviesprijs € 14,99.

Informatie
De producten van Grixx Optimum Sport zijn verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop.  Ga voor meer informatie naar www.grixx-optimum.eu.

Over Grixx
Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires. Het gebruik van tablets en smartphones is enorm toegenomen en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Het gaat hier vooral om mobiele apparaten die je overal mee naar toe neemt en die belangrijke gegevens bevatten. Grixx biedt een volledig assortiment tablet- en smartphone-accessoires op het gebied van opladen, beschermen, audio, sport en accessoires. Zo biedt Grixx onder andere een brede range head- en earphones die je optimaal laten genieten van je favoriete muziek.

ALLE PERSBERICHTEN VAN GRIXX

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl