Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Veilig fietszitje in nieuwe trendkleuren

Bobike ONE luidt het voorjaar in met twee nieuwe kleuren: Olive Green en Bahama Blue

De populaire Bobike ONE collectie wordt in mei 2017 uitgebreid met twee verleidelijk nieuwe kleuren. Het veilige en eigentijdse fietszitje is nu verkrijgbaar in Olive Green of Bahama Blue. De stoere olijfgroene tint sluit naadloos aan op de huidige fietstrends en is populair bij zowel dames als heren. Het frisse, zomerse teal blauw is vrolijk, energiek en makkelijk te combineren.

Bobike ONE blinkt uit in veiligheid en comfort en is voorzien van een prettige zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriemen zijn zacht en zitten aangenaam. De dubbelwandige constructie en het kleurvaste materiaal maken het kinderzitje heel veilig, sterk en duurzaam. De collectie wordt compleet gemaakt met bijpassende helmen en windschermen.
De voetsteuntjes verstel je eenvoudig en zonder gereedschap. Het achterzitje is voorzien van het Click & Go systeem voor snelle montage. Hiermee kun je het zitje ook eenvoudig op een andere fiets te zetten. Uiteraard voldoet de ONE-serie aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes.

Informatie
De Bobike ONE mini (voorzitje) heeft een advies verkoopprijs van € 69,99 en het achterzitje is verkrijgbaar vanaf € 89,99. Het bijpassend windscherm kost € 31,99 en helmen zijn verkrijgbaar vanaf € 19,99. Beide uitvoeringen zijn nu ook verkrijgbaar in Olive Green en Bahama Blue.

Ga naar www.bobike.com voor een verkooppunt in de buurt.

Over Bobike
Bobike helpt ouders en kinderen om de wereld te verkennen op de fiets. Samen avonturen beleven met de wind door je haren en de zon op je gezicht. Met dat als uitgangspunt maakt Bobike veilige kinderzitjes.

Bij Bobike staat veiligheid voorop. Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar zitjes voor optimale veiligheid.

ALLE PERSBERICHTEN VAN BOBIKE

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl