Vederlichte, ultraplatte en uiterst comfortabele hoofdlamp

Nieuw: BioLite Headlamp, met 330 Lumen oplaadbare LED hoofdlamp

De nieuwe Headlamp 330 van Biolite voel je nauwelijks zitten. Dankzij de verderlichte 3D SlimFit-constructie vergeet je bijna dat je een hoofdlamp draagt. En waar je ook kijkt in het donker, je hebt altijd volop licht in je blikveld. De dimbare spot levert een vermogen van 330 lumen en heeft zes verschillende standen. Ideaal voor actieve mensen die in het donker behoefte hebben aan een specifieke hoeveelheid licht. Klik hier voor de video.

De lamp is ultraplat en steekt slechts 9 mm uit. Dankzij het lage gewicht van 69 gram en het antislipmateriaal van de verstelbare draagband zakt de lamp nooit af en blijft hij uitstekend gefixeerd. De stof is uitermate zacht en comfortabel en voert bovendien vocht af zodat je hoofd droog en koel blijft bij elke activiteit. Door de volledige integratie van de elektronica in de band draagt deze hoofdlamp uitermate comfortabel. Bovendien is de lamp gemakkelijk met 1 hand te bedienen, zodat je je ogen goed op de weg kunt houden.

40 uur lichtopbrengst
Met een lichtopbrengst van maar liefs 330 lumen ben je verzekerd van goed zicht in donkere dagen. Je laadt de hoofdlamp eenvoudig op via de meegeleverde micro usb-kabel. De 900 Mah accu geeft tot 40 uur lichtopbrengst op één acculading en op de hoogste stand blijft de lamp 3,5 uur schijnen. Om ervoor te zorgen dat de lamp niet aangaat in je tas kun je hem eenvoudig vergrendelen.

De Headlamp 330 heeft zes verschillende standen: Spot, Flood, Spot + Flood, Red Night Vision en Strobe. Spot is zeer geschikt voor taakverlichting of om je wandelpad te verlichten tot 330 lumen, Flood geeft breedhoeklicht tot 100 lumen. Rood licht geeft een goed zicht in de nacht en de strobe functie is gericht op verdediging omdat het fel knipperende licht je belager verblindt.

Informatie
De BioLite Headlamp 330 is verkrijgbaar in vier kleuren bij de outdoorspeciaalzaak en diverse webshops. Winkeladviesprijs € 59,95. Ga voor meer informatie naar www.Technolyt.nlKlik hier voor de video.

Over BioLite
De missie van BioLite is om Energy Everywhere ™ te brengen – vooral in ontwikkelingsgebieden in Afrika en India – met revolutionaire producten op het gebied van koken, opladen en verlichting. Vanuit een duurzaam business model (Parallel Innovation) wil BioLite de wereld veranderen en energie en rookvrije branders zo breed mogelijk beschikbaar maken. Drie miljard mensen koken op rokerig open vuur, vaak binnen, waardoor elk jaar vier miljoen mensen vroegtijdig komen te overlijden. Dat was aanleiding voor Jonathan Cedar en Alec Drummond om de BioLite HomeStove te ontwikkelen. Hun aanpak is niet gebaseerd op filantropie (korte termijn) maar op een duurzaam business model: Parallel Innovation (lange termijn). Dat wil zeggen dat BioLite haar opbrengsten uit de ‘westerse’ outdoormarkt investeert in een duurzame business in ontwikkelingsgebieden. Ze zijn gestart in 2009, en al meer dan 20.000 gezinnen koken met HomeStoves, waardoor meer dan 70.000 mensen schonere lucht inademen tijdens het koken. Meer informatie vind je op www.bioliteenergy.com waar je ook het Annual Impact Report 2018 kunt downloaden.

ALLE PERSBERICHTEN VAN BIOLITE

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl