Vederlicht outdoormes met extra grip

Nieuw: Benchmade Bugout en Grizzly Ridge, beide met een lemmet van premium CPM-S30V staal

Kenners weten het: met een Benchmade ben je verzekerd van een mooi vormgegeven mes van hoge kwaliteit staal. De unieke AXIS Lock van Benchmade zorgt ervoor dat je de zakmessen razendsnel met één hand kunt openen, anderzijds voorkomt de lock ook dat het mes ongewenst in- of uitklapt. Er zijn nu twee nieuwe modellen, de Bugout en Grizzly Ridge: licht van gewicht en speciaal ontwikkeld voor outdoorgebruik. Ga voor meer informatie naar www.benchmade.nl. 

Bugout
De Bugout van Benchmade is een vederlicht en superplat zakmes, ontworpen voor outdoor maar ook prima geschikt voor dagelijks gebruik. Met dit mes laat Benchmade zien dat je bij een lichtgewicht mes niet hoeft in te leveren in functionaliteit. De Bugout weegt amper 50 gram. 

Het heft van het outdoormes is van grivory, een duurzaam synthetisch polymeer dat nauwelijks iets weegt. Het lemmet is gemaakt van CPM-S30V, een staalsoort die bekend staat om zijn uitstekende scherptebehoud. De duimschroef is van blauw geanodiseerd aluminium. Het mes heeft verder een groot lanyard gat en een omkeerbare mini deep-carry pocket clip. 

Grizzly Ridge
De Grizzly Ridge heeft een heel robuust en praktisch ontwerp. Het lichtgewicht handvat met rubberen delen en vingergroeven zorgen voor extra grip. Het extra dikke lemmet van 3.15 mm is op twee plekken voorzien van ribbels om het mes goed te kunnen sturen tijdens gebruik. Kortom, een ideaal mes om bij je te hebben als je eropuit trekt.

Het lemmet van de Grizzly Ridge is 8,89 centimeter lang: niet te groot, maar zeker ook niet te klein. Het is gemaakt van premium CPM-S30V staal, roestvast en erg hard, waardoor het mes heel lang scherp blijft. De riemclip is aan beide kanten te dragen. 

Informatie
De Benchmade Bugout is verkrijgbaar in het kobaltblauw, bij de outdoorspecialist en via webshops. Consumentenadviesprijs € 159,95.

De Benchmade Grizzly Ridge is verkrijgbaar met een heft van grijs versaflex ingelegd met oranje grivory. Verkrijgbaar bij de outdoorspecialist en via webshops. Consumentenadviesprijs € 171.

Ga voor meer informatie naar www.benchmade.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN BENCHMADE

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl