Van lessen krijg je dorst

Kambukka Lagoon Kids: de knoeivrije drinkfles voor schoolkinderen

Van de lessen op school krijg je dorst, dus moet je op tijd drinken. Als het kan zonder te knoeien. Daarom introduceert Kambukka de 100% lekvrije drinkfles voor kinderen: Lagoon. Een sterke, kleurrijke fles met stoere, grappige of lieve opdruk. Zo’n vrolijke fles laat je niet thuis, die neem je elke dag mee naar school. Om je dorst te lessen, want water drinken is gezond. 

De drinkfles kan tegen een flinke stoot wat goed uitkomt is als het er wild aan toe gaat op het schoolplein. Dankzij de handige greep ligt hij supercomfortabel in de hand. De fles is makkelijk te gebruiken dankzij het spout lid dat je openklapt om te drinken. Dankzij het vaste rietje in de fles is knoeien haast onmogelijk. Kinderen kunnen zo naar hartenlust spelen, terwijl ze af en toe drinken.

De leukste comic-personages
De waterfles is gemaakt van slijtvast Tritan dat geen geuren of kleuren vasthoudt.Om de Lagoon schoon te maken na een dag vol avontuur plaats je hem gewoon in de vaatwasser. Wat ook handig is: elke deksel van Kambukka past op elke beker, ongeacht het formaat.

De drinkfles Lagoon is verkrijgbaar in superhippe kleuren met comic-personages als Flying Superboy, Magic Princess, Urban Dino, Rainbow Unicorn, Basket Robo, Happy Alien, Ocean Mermaid en Flying Supergirl. Informatie: www.kambukka.com.

Informatie
De Kambukka Lagoon Kids waterfles is verkrijgbaar via webshops en de betere speciaalzaken zoals de Bijenkorf. In twee formaten: 400 ml € 17,90 en 500 ml € 18,90. Informatie: www.kambukka.com.

Over Kambukka
Kambukka ontwerpt trendy drinkoplossingen voor actieve mensen die onderweg zijn. De gebruikers kiezen bewust voor flessen die passen bij hun actieve levensstijl en persoonlijkheid. Op die manier kunnen ze hun dorst naar meer uiten: meer avonturen, meer plezier, meer actie.  

Kambukka-drinkware is 100% lekvrij en gemakkelijk uit elkaar te halen voor reiniging. Met tien jaar ervaring achter de rug, weet het merk precies hoe ze aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers over de hele wereld kan voldoen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN KAMBUKKA

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl