Ultralichte slaapmat voor zijslapers

Nieuw: Sea to Summit Ether Light XT Slaapmat, gewicht 350 gram, zacht, stil en comfortabel

De nieuwe Ether Light XT slaapmat van Sea to Summit is ideaal voor zijslapers. Dankzij de hoogte van de mat kun je wat verder wegzakken zonder de bodem te raken. De Air Sprung Cells in de slaapmat werken als een pocketmatras: de druk wordt optimaal verdeeld door de inventieve celstructuur. De slaapmat is daardoor zachter, stiller en erg comfortabel.

Dankzij het lichte gewicht van 350 gram is de Ether Light XT ideaal voor op pad. Het lage gewicht is te danken aan de grote luchtkamers: er zijn minder puntlassen nodig wat resulteert in minder materiaal. De lus-technologie in de puntlassen geeft meer ruimte in de boven- en onderzijde waardoor er een dikke slaapmat van 10 cm ontstaat met alle voordelen van dien.

De Thermolite-isolatie in de geïsoleerde versie van de Ether Light XT zorgt ervoor dat je lekker warm blijft ook als de mat op een koude ondergrond ligt. Bovendien heeft Sea to Summit een speciale versie voor vrouwen op de markt gebracht. Deze slaapmat is aangepast op de vrouwelijke vormen en heeft een dikkere Thermolite-isolatielaag zodat je de warmte nog beter vasthoudt. De Pillowlock voorkomt dat je kussen gaat schuiven als je je nog eens lekker omdraait.

Inventieve luchtpomp
De bewaarzak van de Ether Light XT blijkt een luchtpomp te zijn. Met deze slimme Airstream Pumpsack pomp je in no-time je slaapmat op. Om de slaapmat op te blazen en leeg te laten lopen heeft Sea to Summit een multifunctioneel ventiel ontwikkeld. Dit integreert een inlaatopening met een ventiel wat luchtuitstroom voorkomt voordat je het ventiel afsluit. Er zit ook een fijne afstelmogelijkheid op om de juiste hoeveelheid lucht te regelen.

Informatie
De Sea to Summit Ether Light XT slaapmat is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops in de maten Small (168 x 55 x 10 cm), Regular (183 x 55 x 10 cm) en Large (198 x 64 x 10 cm). De Regular heeft opgerold een afmeting van 19cm x 9 cm doorsnede en weegt 350 gram. Consumentenadviesprijs € 175 voor de reguliere slaapmat en € 209 voor de geïsoleerde versie. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Over Sea to Summit
Sea to Summit levert een complete uitrusting voor zelfs de meest extreme outdooravonturen. Met een focus op laag gewicht en volume zorgen de producten voor comfort wanneer je dat nodig hebt. Een breed assortiment met onder andere de populaire Sea To Summit Ultralight serie zorgt voor de geschikte uitrusting op het juiste moment. Het wereldmerk wordt in meer dan 60 landen verkocht.

ALLE PERSBERICHTEN VAN SEA TO SUMMIT

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl