Ultralichte, robuuste veiligheidsschoen

Nieuw: Grisport Cross Safety Firm Hoog S3 houdt je voeten fit

Met de veiligheidsschoen Grisport Cross Safety blijven je voeten uitzonderlijk fit, ook op lange werkdagen. Dat is te danken aan het ultralichte gewicht en de uitstekende demping. Er is nu een halfhoge variant voor extra steun rond de enkels: Firm Hoog. Deze werkschoen met veiligheidscertificaat S3 is stevig en tegelijk erg sportief. Informatie: www.grisportsafety.eu.

De waterdichte Firm heeft ademende Cambrelle-voering die vocht- en geurvretend is. De bovenkant van microfiber zorgt voor extra ademend vermogen. De glasvezel neus is veel lichter dan materialen als composiet en staal en dient voor teenbescherming. Mede hierdoor is de werkschoen met een gewicht van 1230 gram per paar extreem licht.

Soepele afwikkeling
De flexibele rubberen zool is antistatisch, bestand tegen olie en biedt een optimale grip op allerlei soorten ondergrond. 3M-reflectoren zorgen ervoor dat je extra opvalt. Kortom de Grisport Cross Safety Firm is een schoen met een soepele afwikkeling, optimale bescherming en een aangenaam comfort.

Veiligheidsklasse S3
De Grisport Safety Firm valt in veiligheidsklasse S3 en heeft een kunststof neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een indeuk resistentie van tenminste 200 Joule. De weerstand bij beknelling is 15.000 N. De schoenen hebben een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water en zijn voorzien van een kevlar tussenzool. Ze zijn antistatisch, hebben een antislipprofiel en energieopname door de hak.

Informatie
De Grisport Cross Safety Firm Hoog is verkrijgbaar in de maten 39 t/m 48. Adviesprijs € 96,75 (inclusief BTW). Ga voor meer informatie naar www.grisportsafety.eu.

Over Grisport
Veiligheid met comfort en een stijlvolle look, dat is Grisport. Het Italiaanse merk is sinds 1977 producent van bergwandelschoenen. Omdat de bergsport specifieke eisen stelt aan schoenen, heeft Grisport in de loop van de jaren veel technische expertise opgebouwd. Sinds 2004 zet Grisport die expertise ook in voor het produceren van toonaangevende veiligheidsschoenen. Vandaag de dag produceert Grisport jaarlijks miljoenen paren wandel- en veiligheidsschoenen, die in meer dan vijftig landen worden verkocht.

ALLE PERSBERICHTEN VAN GRISPORT

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl