Ultralichte parka: warm, sterk en sneldrogend

Nieuw: Haglöfs Dala Mimic Parka Women, de ideale winterjas

Houd jezelf deze winter lekker warm met de Dala Mimic Parka van Haglöfs, een gevoerde en ultralichte jas die je beschermt tegen wind en kou. De jas is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met QuadFusion superisolerend synthetisch materiaal. Dat is sneldrogend en behoudt altijd zijn isolerende werking, ook onder vochtige omstandigheden.

De Mimic parka heeft een langere lengte voor extra warmte en optimale bescherming in uitdagende weersomstandigheden. De gladde Pertex-buitenstof heeft een waterafstotende behandeling ondergaan zodat je elke sneeuwbui probleemloos kunt doorstaan.

De parka heeft twee handzakken met ritssluiting en een schuine rits aan de voorkant met isolerende binnenrand. De capuchon is aansluitend. Verder is de parka is uitgerust met elastische manchetten om de elementen buiten te houden. Kortom, de Dala Mimic is een ideale parka om dagelijks te dragen, naar je werk of tijdens een wandeling.

Informatie
De Haglöfs Dala Mimic Parka is gemaakt van gerecycled en fluorcarbonvrij materiaal en verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 280. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

ALLE PERSBERICHTEN VAN HAGLOFS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl