Ultralicht vest voor actieve buitenmensen

Nieuw: Haglöfs Heron Hood met 4-way stretch van gerecycled polyester

Haglöfs komt dit voorjaar met het outdoorvest Heron Hood dat speciaal is ontworpen voor actieve buitenmensen. Het is een mooi afgewerkt, stijlvol vest: ultralicht en heel praktisch. Het heeft een uitstekend ademend vermogen en transporteert transpiratievocht goed en snel weg van de huid. De naden zijn uit het midden geplaatst, wat prettig is bij het dragen van een rugzak.

De Heron Hood is gemaakt van 4-way Pontetorto Tecnostretch-fleece dat goed aansluit op het lijf, hoe fanatiek je ook in beweging bent. De afwerking bestaat uit flatlock naden, dit zijn platte sterke naden die irritatie tijdens het sporten tegengaan. De fleece is gemaakt van gerecycled polyester en is Bluesign Approved.

Zacht
De lichte capuchon heeft aan de rand een zachte afwerking en de rits is bij de kin afgedekt voor meer comfort. Twee zakken met ritssluiting bieden ruimte voor kleinere items die je bij de hand wilt houden.

Informatie
Haglöfs Heron Hood is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshopsin een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 129.Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

ALLE PERSBERICHTEN VAN HAGLOFS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl