Twin en Selma in Feel Good Blue

All-time favorites van Rosa Faia in nieuwe modekleur

Twin en Selma zijn de all-time favorites van Rosa Faia. Voor dit seizoen zijn ze in een nieuw kleurtje gedompeld. De everyday basics zijn nu te verkrijgen in Patriot Blue. Een prachtige diepblauwe kleur die zowel de beha als je zelfvertrouwen een behoorlijke dosis Feel Good geeft. Informatie: www.rosafaia.com.

Het elegante blauw benadrukt de eenvoud van Selma en Twin en dat is precies wat deze modellen zo krachtig maakt. Twin en Selma staan bekend om hun hoge draagcomfort, zijdezachte materiaal, fijne details en een perfecte pasvorm. Want ook als je het niet ziet, wil je zeker weten dat het goed zit.

Naast de vernieuwde beha-collectie komt Rosa Faia dit seizoen met een nieuwe, bijpassende tailleslip. Een hoger uitgesneden model gemaakt van zacht microvezel en voorzien van een elastische boord. Uiteraard in datzelfde Feel Good Blue. 

Informatie
De Rosa Faia Twin is verkrijgbaar van cup B t/m H. Bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 50. Consumentenadviesprijs Twin Beha vanaf € 59,95. Twin Slip € 24,95. Rosa Faia Selma Beha, consumentenadviesprijs vanaf € 59,95. Ga voor verkooppunten naar www.rosafaia.com.

Over Rosa Faia
De naam Rosa Faia staat voor jonge lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort. Precies datgene voor de veeleisende vrouw. Rosa Faia is een merk van Anita Internationaal.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ROSA FAIA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl