Trend: lekker opvallen op de piste

Ski-modeseizoen 19/20: Dare 2b Initiator Ski-jas voor meisjes

De trend van dit seizoen is opvallende ski-kleding waarmee je super kunt presteren. Daarom komt Dare 2b met de Initiator, een prachtige ski-jas in Cyber Pink voor actieve meiden op de piste. De jas is gemaakt van ademend ARED VO2 met een waterkolom van 20.000 mm, genoeg om een flinke regen- of sneeuwbui te weerstaan. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

De ski-jas is erg mooi afgewerkt en waterproof mede door de getapte naden. De rits heeft een bescherming aan de bovenkant zodat je kin er niet tussen kan komen. De isolatie is subliem dankzij de vulling met high loft polyester dat veel warmte vasthoudt zonder de jas zwaarder te maken. De jas heeft twee zakken en een skipas-zak met rits, zodat je niet hoeft te vrezen om je spullen kwijt te raken. De reflecterende details op de jas zorgen ervoor dat je ook in het donker goed zichtbaar bent.

Dare 2b Motive skibroek
Je kunt de jas combineren met de Dare 2b Motive skibroek. Deze winddichte broek is gemaakt van waterdicht geseald en ademend materiaal. Een verstelbare tailleband, verstelbare broekspijpen en afneembare bretels zorgen voor een ideale pasvorm. Voor optimaal sneeuwplezier houden sneeuwvangers in de broekspijpen bovendien de warmte binnen en alles dat koud is buiten.

Informatie
Dare 2b Initiator Ski-jas is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 120. Dare 2b Motive Skibroek € 69,99. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Dare 2b Legit ski-jas voor jongens
Voor de jongens komt Dare2b dit jaar met het Legit Ski-jack. Deze jas is uitstekend geïsoleerd en beschikt over een poederblokkerende sneeuwvanger. De jas is gemaakt van waterafstotend materiaal dat in combinatie met de getapete naden zorgt voor een waterdichte bescherming. Daarnaast geniet je ook nog van een optimaal ademend vermogen en een grote bewegingsvrijheid.

Je kunt de jas heel goed combineren met de Dare 2b Motive skibroek. Deze winddichte broek is gemaakt van waterdicht geseald en ademend materiaal. Een verstelbare tailleband, verstelbare broekspijpen en afneembare bretels zorgen voor een ideale pasvorm. Voor optimaal sneeuwplezier houden sneeuwvangers in de broekspijpen bovendien de warmte binnen en alles dat koud is buiten.

Informatie
Dare 2b Legit Ski-jas is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 89,99. Dare 2b Motive Skibroek € 69,99. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DARE 2B

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl