De warme sfeer van leder

Prachtige nieuwe collectie voor restaurants: Served with Style van H.J. de Rooy Lederwaren

Leder is stoer, maar kan tegelijk ook heel luxueus en elegant zijn. De nieuwe collectie voor restaurants van H.J. de Rooy Lederwaren, Served with Style, is daarvan een mooi voorbeeld. Deze productlijn biedt lederwaren voor tafelaankleding, presentatie van het menu en aankleding van het bedienend personeel. Mooi, stijlvol en duurzaam.  

De collectie bestaat onder andere uit menu- en wijnkaartmappen, kelnerriemen en tafelaankleding als servetringen, broodmandjes, bestekmapjes en placemats. De producten zijn gemaakt van hoogwaardig volnerfleder en verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen en leersoorten.

Zijn er speciale wensen dan is het ook mogelijk om op maat gemaakte oplossingen te realiseren. Vrijwel alle artikelen zijn te personaliseren met eigen naam en logo en uit voorraad leverbaar. Informatie: www.servedwithstyle.nl.

Informatie
Contactinformatie: H.J. de Rooy Lederwaren, sales@servedwithstyle.nl,tel: +31 416 332 798. Ga voor meer informatie naar www.servedwithstyle.nl.

Over H.J. de Rooy Lederwaren
H.J. de Rooy Lederwaren is een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds de oprichting in 1947 is het bedrijf uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche. Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van de veelzijdige collectie. Daarmee creëren de designers van H.J. de Rooy keer op keer authentieke tassen en kleine lederwaren met een zeer trendy uitstraling voor jarenlang gebruik en plezier. Informatie: www.de-rooy.com.

ALLE PERSBERICHTEN VAN H.J. DE ROOY LEDERWAREN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl