Fabulous fitness fashion

High Energy Sport Tight Massage van Anita Active: ideaal voor workouts, fitness, dance en yoga

De nieuwe High Energy Sport Tight Massage van Anita Active is bij uitstek geschikt voor workouts, fitness, dance en yoga. De tight is gemaakt van 3D Powermateriaal dat een massage-effect geeft wat leidt tot een betere doorbloeding. Dus krijg je meer energie. Het draagcomfort tijdens het sporten is fantastisch dankzij de luchtige tailleband, de extra platte naden, de compressie en de clean-cut enkelboord. 

Met de tight worden afvalstoffen beter afgevoerd. De nopjes in de stof zorgen voor een continue massage van het weefsel zodat je de sportlegging ook kunt gebruiken om sneller te herstellen van je inspanning. De High Energy Sport Tight Massage is verkrijgbaar in een prachtige Pythonprint die zo mooi is dat je de tight ook kunt dragen als fashionitem op een festival. Binnenkort ook in Tattooprint  in de winkels. Met fabulous fitness fashion van Anita Active blijf je de hele dag lekker fit.

Samengevat zorgt de High Energy Sport Tight Massage voor betere prestaties, meer energie, goede ondersteuning en een sneller herstel:

  • High Performance: het 3D Powermateriaal heeft een masserende en toniserende werking
  • Perfect Energy: een betere doorbloeding verhoogt je uithoudingsvermogen en energie
  • Safety Support: door de compressie heb je minder kans op blessure bij duurtrainingen
  • Relaxed Muscles: het massage-effect zorgt voor een verkorting van vermoeidheid- en hersteltijd van de spieren

Informatie
De High Energy Sport Tight Massage van Anita Active is verkrijgbaar in Pythonprint en binnenkort in Tattooprint. Consumentenadviesprijs € 119,95. Ga voor informatie en verkooppunten naar: www.anita.com.

Anita Care & ISPO Award
De stof van de High Energy Sport Tight Massage is in het laboratorium van Anita Care ontwikkeld voor medische toepassingen waarbij gezocht werd naar een methode om overtollig lymfevocht beter af te voeren. Al snel bleek dat ook sporters veel baat hebben bij de werking van het materiaal dat beschikt over tal van bijzondere eigenschappen. Niet voor niets is de nieuwe tight van Anita Active bekroond met de internationale ISPO Award en een iF Design Award.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ANITA CARE

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl