Tight voor betere doorbloeding, meer energie en sneller herstel

Nieuw van Anita Active: High Energy Sport Tight Massage, bekroond met de ISPO Award

De nieuwe High Energy Sport Tight Massage van Anita Active is speciaal ontwikkeld voor duursporten als hardlopen, hiking en trailrunning. Ook voor workouts en yoga is de technische sportlegging bij uitstek geschikt. Op die momenten waar je benen veel te verduren krijgen is een goede ondersteuning voor betere prestaties meer dan welkom.

De tight is gemaakt van 3D Powermateriaal dat een massage-effect geeft wat leidt tot een betere doorbloeding. Afvalstoffen worden beter afgevoerd. De nopjes in de stof zorgen voor een continue massage van het weefsel zodat je de sportlegging ook kunt gebruiken om sneller te herstellen van je inspanning. De High Energy Sport Tight Massage is verkrijgbaar in een prachtige pythonprint die zo mooi is dat je de tight ook kunt dragen als fashionitem op een festival of op kantoor. Zo blijf je de hele dag lekker fit.

ISPO Award
De stof van de High Energy Sport Tight Massage is in het laboratorium van Anita Care ontwikkeld voor medische toepassingen waarbij gezocht werd naar een methode om overtollig lymfevocht beter af te voeren. Al snel bleek dat ook sporters veel baat hebben bij de werking van het materiaal dat beschikt over tal van bijzondere eigenschappen. Niet voor niets is de nieuwe tight van Anita Active bekroond met de internationale ISPO Award en een iF Design Award. Samengevat zorgt de High Energy Sport Tight Massage voor betere prestaties, meer energie, goede ondersteuning en een sneller herstel:

  • High Performance: het 3D Powermateriaal heeft een masserende en toniserende werking
  • Perfect Energy: een betere doorbloeding verhoogt je uithoudingsvermogen en energie
  • Safety Support: door de compressie heb je minder kans op blessure bij duurtrainingen
  • Relaxed Muscles: het massage-effect zorgt voor een verkorting van vermoeidheid- en hersteltijd van de spieren

Bovendien transporteert de sneldrogende, ademende noppenstructuur het vocht weg van het lichaam wat zorgt voor een aangenaam huidklimaat. Het draagcomfort tijdens het sporten is fantastisch dankzij de luchtige tailleband, de extra platte naden, de compressie en de clean-cut enkelboord. De tight wordt vaak ook na het sporten gedragen voor een snel herstel.

Niet alleen sporters hebben baat bij de High Energy Sport Tight Massage. Ook als je een staand beroep hebt of dagelijks veel moet lopen geeft de tight verlichting voor vermoeide benen. Het is ook ideaal voor mensen die in het vliegtuig last hebben van gezwollen benen.

Informatie
De High Energy Sport Tight Massage van Anita Active is verkrijgbaar in Pythonprint, consumentenadviesprijs € 119,95. De tight is ook leverbaar in uni-zwart en donkerblauw in drie verschillende lengtes, vanaf € 79,95. Ga voor informatie en verkooppunten naar: www.anita.com.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ANITA ACTIVE

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl