Superschoenen voor de gymzaal

Back to school met de indoorschoenen Lightning Star Jr en Cyclone Speed 2 Kids van Mizuno

Kinderen gaan deze maand weer naar school en natuurlijk ook weer de gymzaal in. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van hun voeten dat ze sporten op goede schoenen. Voor indoorsporten zijn de schoenen van Mizuno misschien wel de beste keuze. Niet voor niets spelen bekende internationals als handbalster Estavana Polman en volleybalster Laura Dijkema op Mizuno-schoenen. Daarnaast zien de schoenen er fantastisch uit en zijn ze heel betaalbaar.

Mizuno Lightning Star Jr
Met de snelste Mizuno-schoen voor kinderen wordt sporten in de gymzaal het hoogtepunt van de schooldag. De Lighting Star Jr is niet alleen licht maar ook comfortabel dankzij de middenzool met zichtbare dempingsgaten. De stevige zijde van de buitenzool zorgt voor extra stabiliteit en dat voorkomt blessures in de zaal. De rubberen zool laat geen strepen na. De schoen ziet er gaaf uit en geeft een optimale stevigheid dankzij het naadloze bovenwerk. Consumentenadviesprijs € 59,95.

Mizuno Cyclone Speed 2 Kids
De Mizuno Cyclone Speed 2 Kids is een ideale schoen voor jonge indoorsporters. De Cyclone Speed heeft een EVA middenzool die zorgt voor een dynamische demping. Daarnaast heeft de schoen een non-marking rubberen buitenzool die zorgt voor een sterke grip op de vloer. De upper van de Cyclone Speed 2 Kids geeft optimale bewegingsstabiliteit, comfort en vertrouwen in je spel. Hiermee wil je elke dag sporten. Consumentenadviesprijs € 59,95.

Informatie
Mizuno schoenen voor kinderen zijn verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs Mizuno Lighting Star Jr € 59,95. Consumentenadviesprijs Mizuno Cyclone Speed 2 Kids € 59,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis.  

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema.  

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

ALLE PERSBERICHTEN VAN MIZUNO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl