Super-de-luxe chaletdorp met prachtig uitzicht

Nieuw van Panoramahotel Oberjoch: dertien droomchalets in de Allgäuer Alpen

Panoramahotel Oberjoch heeft onlangs een romantisch chaletdorp geopend naast haar hotel. Dertien super-de-luxe Alpin Chalets met adembenemend uitzicht over de Allgäuer Alpen. Elk met een eigen sauna en op het terras een Hot Tub. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het uitgebreide Spa- en wellnesscomplex van het hotel, met vijf sauna’s, stoombad en binnen- en buitenzwembaden.

Voor een culinaire hoogtepunt ga je naar Restaurant Zwölfhundert NN in het hart van het chaletdorp. Hier worden de lekkerste regionale gerechten geserveerd met producten van het seizoen. Na het diner kruip je in je houten stulp lekker voor de open haard of geniet je van de zonsondergang op je terras.

Gezellige bergdorpjes
De Allgäuer Alpen met haar groene weiden en frisse berglucht zijn een heuse weldaad. Hier ontdek je de gezelligste bergdorpjes tijdens een lange wandeling of fietstocht.

De Alpin Chalets staan in het hoogste bergdorp van Duitsland op drie kilometer van Oostenrijk. De snelweg A7 ligt op 20 minuten rijden en de dichtstbijzijnde luchthaven is Memmingen, op 77 km van Panorama Hotel Oberjoch en haar Alpin Chalets.

Informatie
Panoramahotel Oberjoch
Alpin Chalets
Paßstrasse 39, 87541 Bad Hindelang
Telefoon: +49 (0) 8324 9333-500
info@alpin-chalets.de

ALLE PERSBERICHTEN

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl