Strak design

Nieuw: Kambukka Elton, de premium waterfles, ontworpen voor een optimale drinkervaring

De nieuwe waterfles Elton van Kambukka is opvallend mooi en strak vormgegeven. Living Coral, Caribbean, Watermelon, Pearl Blush: alleen al van de kleuren wordt je helemaal vrolijk. Niet alleen qua looks is de Elton premium. De waterfles is lekvrij, heeft een slim ontwerp en geeft een optimale drinkervaring. Ideaal voor op vakantie, de sportschool, in de auto, op de fiets of thuis. Informatie: www.kambukka.com.

De universele 3-in-1-dop van de Elton waterfles heeft twee drinkposities. Op 1: even drukken om snel een slok te nemen en op 2: volledig openen om de fles te gebruiken als drinkglas. Op positie 3 sluit je de drinkbeker geheel af. Wat ook slim is: elke deksel van Kambukka past op elke beker, ongeacht het formaat. Zo kun je zelf variëren. Dankzij de handige greep ligt de fles supercomfortabel in de hand en neem je hem overal mee naar toe.

Snapclean® technologie
De waterfles is gemaakt van slijtvast Tritan. Dit BPA-vrije materiaal houdt geen geuren of kleuren vast en kan bovendien tegen een flinke stoot.De fles haal je makkelijk uit elkaar dankzij de Snapclean® technologie en mag gewoon in de vaatwasmachine. 

Informatie
De Kambukka Elton waterfles is verkrijgbaar via webshops, sportwinkels en de betere speciaalzaken zoals de Bijenkorf. In drie formaten: 500 ml € 18,90, 750 ml € 19,90 en 1000 ml € 21,90. Elton Insulated 750 ml € 37,90. Informatie: www.kambukka.com.

Over Kambukka
Kambukka ontwerpt trendy drinkoplossingen voor actieve mensen die onderweg zijn. De gebruikers kiezen bewust voor flessen die passen bij hun actieve levensstijl en persoonlijkheid. Op die manier kunnen ze hun dorst naar meer uiten: meer avonturen, meer plezier, meer actie. 

Kambukka-drinkware is 100% lekvrij en gemakkelijk uit elkaar te halen voor reiniging. Met tien jaar ervaring achter de rug, weet het merk precies hoe ze aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers over de hele wereld kan voldoen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN KAMBUKKA

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl