Stevige pop-up tent voor festivals

Nieuw: Regatta Malawi 2, de ideale pop-up tent voor twee personen

De nieuwe Malawi 2 van Regatta is een ideale tent voor festivals en weekendjes op de camping. Dankzij de pop-up techniek hoef je de tent niet op te bouwen, want na het openritsen van de tas schiet de tent vanzelf in de juiste stand. Vervolgens bevestig je het grondzeil, zet je de scheerlijnen op de juiste plaats met de meegeleverde haringen en klaar is je tent.

De Malawi 2 blijft onder alle weersomstandigheden overeind. Het grondzeil is geheel waterdicht en het waterbestendige Hydrofort 70D van de buitentent heeft een hydrostatische zuil van 3000 mm en houdt dus alle regen tegen. De tent is voorzien van drie ventilatiepunten, zo heb je met een dichte voordeur toch een goede ventilatie.

Dankzij de praktische opbergvakken heb je altijd je bril of muggenstift binnen handbereik. Er zijn meerdere ophangpunten voor zaklampen in de tent aangebracht, altijd handig. Om ervoor te zorgen dat insecten op afstand blijven, is er een ingang van gaas gemaakt. Ook de ventilatiepunten zijn voorzien van gaas.

Informatie
De Regatta Malawi 2 pop-up tent is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist en webshops in de kleuren blauw, rood, groen (camo) en roze. Consumentenadviesprijs € 89,95.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl