Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Stevige drinkfles voor robbedoezen

Back to school met Contigo Courtney, de nieuwe waterfles voor tieners

Spelen en drinken tegelijk? Dat doe je vanzelf met Courtney, de nieuwe drinkfles voor tieners. Contigo Courtney is speciaal ontwikkeld voor robbedoezen: de fles kan tegen een stootje en is van alle gemakken voorzien. De beproefde AUTOSEAL®-technologie maakt drinken erg prettig, je duwt om te drinken en laat los om te sluiten. Tussen twee slokken sluit het systeem zelfs automatisch, zo ben je 100% zeker van een lek- en morsvrije drinkervaring.

Als extra heeft Courtney een beschermkapje om de drinktuit zuiver te houden en een vergrendelsysteem zodat je niet per ongeluk de drinkknop indrukt. Met de karabijnhaak kun je de waterfles makkelijk aan je riem of tas vastklikken. Handig als je naar school gaat.

Courtney is gemaakt van het duurzame, BPA-vrije materiaal TritanTM dat niet verkleurt en geen geuren vasthoudt. De drinkfles kan probleemloos in de vaatwasser en is eenvoudig te reinigen doordat je het deksel kunt openbuigen.

Informatie
Contigo Courtney heeft een inhoud van 590 ml en is verkrijgbaar in de moderne kleuren Sangria en Cerulean. Retailprijs € 18,95. Ga voor meer informatie naar Mycontigo.com.

Contigo Courtney

    • Technologie: AUTOSEAL®
    • 100% mors- en lekvrij
    • Kleuren: Sangria en Cerulean
    • Inhoud: 590 ml
    • Retailprijs: 18,95 euro

Over Kambukka
Kambukka is een bedrijf dat focust op het lanceren en distribueren van innovatieve en trendy merken in de EMEA-regio. Kambukka heeft de exclusieve rechten om de merken Contigo, Bubba, Bueno en Avex (alle eigendom van Newell Brands) in EMEA op de markt te brengen en te verdelen. Vanaf 2016 is Kambukka de exclusieve distributeur van PackIt, een merk van koelbare lunch bags. Kambukka heeft een groot netwerk van sport-, outdoor- en housewarewinkels, en kinder- en speelgoedgerelateerde retailers, zowel off- als online. Kambukka werkt met grote massaretailers, maar ook met kleine nichewinkels en heeft op dit moment toegang tot meer dan 25.000 retail-verkooppunten.

ALLE PERSBERICHTEN VAN CONTIGO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl