Steakmessen van papier

Deejo Table Knives Art Deco, set van zes steakmessen met verschillende geometrische gravures

Deejo introduceert de steakmessen-set Art Deco met een vast heft van Paperstone. Paperstone is een materiaal dat is gemaakt van petroleumvrije hars en 100% gerecycled papier. Het is water-, hitte- en UV-bestendig en staalhard. Het lemmet is gemaakt van roestvrijstaal en prachtig gegraveerd met geometrisch motieven. De set bevat zes steakmessen met elk een eigen, exclusieve gravure.

Het 3CR13 roestvrijstaal zorgt ervoor dat de messen extra lang scherp blijven. Het is oersterk, licht, eenvoudig te slijpen en heeft een verhoogde weerstand tegen corrosie. Waar een gekarteld mes nog wel eens blijft hangen achter de pezen, snijdt het Deejo steakmes met groot gemak door alle stukken vlees. Je hoeft nauwelijks kracht te zetten waardoor structuur en aroma’s optimaal behouden blijven.

Informatie
Deejo Table Knives Art Deco, set à zes stuks, consumentenadviesprijs vanaf € 199. Verkrijgbaar bij kookwinkels en-webshops. Ga voor meer informatie naar www.robijns.nl/deejo.

Over Deejo
Het Deejo zakmes begon als een wens van Luc Foin en Stéphane Lebeau om een degelijk lichtgewicht mes te ontwikkelen om in je zak mee te dragen. Oorspronkelijk ontwikkelden ze het ultralichte zakmes voor het merk Baladeo in 2010. Het Deejo-mes is super licht van gewicht, is bovendien vlijmscherp, bijzonder praktisch in gebruik en bovenal erg mooi.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DEEJO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl