Sportief jack: warm, sterk en ultralicht

Nieuw: Haglöfs Essens Mimic Jack Men, ideaal voor wintersporters en thuisblijvers

Houd jezelf deze winter lekker warm met het Essens Mimic jack van Haglöfs, een gevoerde en ultralichte jas die je beschermt tegen wind en kou. De jas is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met QuadFusion superisolerend synthetisch materiaal. Dat is sneldrogend en behoudt altijd zijn isolerende werking, ook onder vochtige omstandigheden.

Je handen stop je warm weg in de twee zakken die afsluitbaar zijn met een rits wat praktisch is als je veilig iets wilt meenemen. De borstzak met rits is handig voor een telefoon of sportreep onderweg.

Optimale bewegingsvrijheid
De stretchpanelen onder de armen zorgen voor optimale bewegingsvrijheid, ideaal tijdens een slalom of op de buckelpiste. De gladde Pertex-buitenstof heeft een waterafstotende behandeling ondergaan zodat een sneeuwbui probleemloos wordt doorstaan. Kortom, de Essens Mimic is een ideale jas om dagelijks te dragen, naar je werk, tijdens een wandeling of op de skipiste.

Informatie
De Haglöfs Essens Mimic Jacket is gemaakt van gerecycled en fluorcarbonvrij materiaal en verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 199,95. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

ALLE PERSBERICHTEN VAN HAGLOFS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl