Spijkerharde bescherming voor je iPhone

Nieuw: Grixx Tempered Glass, de screenprotector van gehard glas

De reparatiekosten van een kapot scherm bij een smartphone kunnen behoorlijk oplopen. Daarom is het verstandig deze extra te beschermen met Grixx Tempered Glass, een screenprotector van gehard glas. Het voorkomt dat het display beschadigd raakt door krassen en stoten en verkleint de kans op breuk na een val.

De Grixx Tempered Glass Screenprotector heeft nog meer voordelen, want door de vetafstotende laag komen er veel minder vingerafdrukken op het scherm. Daarnaast is het glas makkelijk te reinigen zonder dat er een regenboog glanseffect ontstaat.

Bubbelvrij
De Tempered Glass Screenprotector is eenvoudig bubbelvrij aan te brengen en te verwijderen, zonder dat er lijmresten op het scherm achterblijven. De screenprotector van gehard glas beïnvloedt de helderheid en de gevoeligheid van het touchscreen van je iPhone niet.

Informatie
Grixx Tempered Glass is beschikbaar voor iPhone 5, 6, 7, 8 en X en is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. Consumentenadviesprijs €14.99 – € 16,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx.eu.

Over Grixx
Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires. Het gebruik van tablets en smartphones is enorm toegenomen en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Het gaat hier vooral om mobiele apparaten die je overal mee naar toe neemt en die belangrijke gegevens bevatten. Grixx biedt een volledig assortiment tablet- en smartphone-accessoires op het gebied van opladen, beschermen, audio, sport en accessoires. Zo biedt Grixx onder andere een brede range head- en earphones die je optimaal laten genieten van je favoriete muziek.

ALLE PERSBERICHTEN VAN GRIXX

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl