Spelletjestafel voor op de camping

Nieuw: Regatta campingtafel met o.a. schaakbord, dambord en boter-kaas-en-eieren

Spelletjes brengen leven in de brouwerij, daarom is deze campingtafel van Regatta zo geliefd. Ideaal op de camping of gewoon tijdens een dagje weg. Op het tafelblad zijn verschillende spelletjes afgebeeld, je kunt erop schaken, dammen en boter-kaas-en-eieren spelen. Maar ook slangen-en-ladders of elk denkbaar kaartspel. Liefhebbers kunnen zelfs tegelijkertijd een partij dam en schaak spelen.

De tafel is natuurlijk ook als gewone campingtafel te gebruiken om van alles op te zetten of als bijzettafel bij de barbecue. De tafel heeft een lichtgewicht aluminium onderstel en een stevig tafelblad. Hij is inklapbaar en dankzij het handvat neem je hem overal makkelijk mee naar toe.

Informatie
De spelletjestafel van Regatta is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 44,95. Www.regatta.com. De afmetingen zijn 70 x 50 x 62 cm en het maximaal draaggewicht is 30 kg.

 

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl