Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Sokken voor doorgewinterde wandelaars

Donegal Socks uit Ierland zorgen een droge voethuid, schokdemping en veel warmte

Doorgewinterde wandelaars kiezen vaak voor de sokken van Donegal Socks uit Ierland. Dat is niet zonder reden, de wandelsokken beschikken over uitstekende eigenschappen. Ze vormen zich naar je voeten, houden je voethuid droog zodat je geen last krijgt van blaren en zorgen voor extra schokdemping. Meer informatie vind je op www.donegal-socks.nl. 

Donegal Socks zijn gemaakt van 80% natuurlijke wol en 20% polyamide, een optimale verhouding waardoor de sokken duurzaam, waterafstotend en sneldrogend zijn. Dit materiaal voorkomt wrijving tussen wandelschoen en voet en zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie. 

Iers karakter
De wandelsokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de noordwestkust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren. De kleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

Informatie
Donegal Socks zijn in Nederland en België verkrijgbaar in twee maatseries: 37-41 en 41-45. Winkeladviesprijs € 14,90 per paar. Donegal-Socks kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden). Ga voor meer informatie naar www.donegal-socks.nl.

Over Donegal Socks
Donegal-Socks is het merk van een derde generatie familiebedrijf uit Ierland, die op traditionele wijze wollen sokken vervaardigd van duurzame kwaliteit. Donegal-Socks is een begrip in Ierland en verovert nu ook Nederland en België.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DONEGAL SOCKS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl